Instagram : @peejburhan

Happy 54th Birthday Mummy!!~

on the 3rd Oct ialah birthday mama..since noy ada program..
so malam 2nd tu kita org celebrate awal..
around 10ish dah tiup2 lilin bagai..

xde la celebrate apa pun..kasi nyanyi2..
tiup2 lilin n makannnnn...
PG xde pergi jamming..
ayol of coz la xde..
so kita2 orang aje la..

:: birthday card :D ::
:: pesta dominos ::
:: beef pepperoni & cheese ::
:: extravaganza ::

:: aloha chicken ::

:: garlic bread ::
:: hot & spicy chicken wings ::
:: birthday cake..kasi mix ::



:: mama yg happy dpt card besar sampai kita org nyanyikan birthday song..dia bukan dgr pun..nampak kita orang menari2..dia pun goyang kiri kanan..heheh ::
:: emo2 ::
:: make a wish n blow the candles ::
:: birthday gift from edan n noy ::
:: minah drama yg asyik la kememeh..sikit2 nangis aje.. ::
:: love them so mucho ::
:: harus nak menyelits ::
:: haa..amik kau..buruk lantak betul..galokkk ::
:: mama yg still concentrate tgk tv ::
:: noy over ..si gila kucing siap ada gummy kucing ni pun nak beli jugak ::



ok la..
itu aje lah entry untuk kali ni..
wish mummy..semoga panjang umur n murah rezeki..
yeayyy..

ok ta-ta

17 Comments:

benz said... [Reply to Comments]

aunty,
semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sejahtera dan bahagia di samping keluarga yer... :)


p/s: peej, btol ka 34th? ngahahhaaa! anyway, aunty mmg awet muda pun. :D

peej said... [Reply to Comments]

hahah 54th la..silap..
thanks..dah betulkan dah :D

ai said... [Reply to Comments]

EPI SEBEDAY TO AUNTIEMAMA :)

~SEMOGA HIDUP AUNTIEMAMA SEMTIASA DIBERKATI ALLAH SWT HENDAKNYE..AMIN.

KV said... [Reply to Comments]

peej, aunty tak leh pakai alat bantuan pendengaran ke?
Hepi besday utk dia.:)

aLya said... [Reply to Comments]

Allah selamat kan kamu..
selamat hari jadi..
happy bufday mama..

ice said... [Reply to Comments]

hapi besday to aunty..
semoga dipanjag kan umur dan dimurahkan rezeki.

wah peej meriahnya kek..nyum2. makan banyak2 ya peej

shasha said... [Reply to Comments]

tanjoubi omedeto aunty!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

happy birthday to aunty..moga panjang umur murah rezeki hendaknyer...amin

.Faezah Zakaria. said... [Reply to Comments]

happy birthday aunty.
moga panjang umur dan murah rejeki :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [Reply to Comments]

hapie belated besday auntimama..
wish u hapie dan sihat selalu...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

HAPPY BIRTHDAY AUNTY!!!!
semoga sentiasa sihat dan kembali sihat dgn segera!
wish u all the best in everything!

Anonymous said... [Reply to Comments]

sangat tertekan apabila melihat ciken wings dan piza dominos sbb di perak haram takde! uwaaaa...

Ms_MER said... [Reply to Comments]

happy belated birthday auntie..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

happy belated birthday auntie..

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Emm..mama amat terharu nih..Masa celeb tuh pun dah titis2 air mata gembira, rindu kat aiyul, pg pegi jamming tapi dia hantar sms..kali ini mama dpt peluk papa, peeja dan noy...entahlah tahun depan adakah lagi mama??? Selalu terpikir....Anyway the COCO CHANNEL WAS VERY LOVELY..TQVM TO MY NOY & EDAN NOT FORGETTING MY CUTEST GAL PEEJA..STAY COOL MY DAUGHTER YOU WILL FIND YR GUY SOON..MAMA PRAY FOR YOU OKIE DOKIE!!!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Hai KV :
Auntie dah pun test dengan alat pendengaran yg paling latest dan tercanggih dlm market harga RM7K sebelah...harga tak menjadi issue sebab company auntie yg bear the cost, tapi hampa auntie tak leh pakai sebab pendengaran auntie ZERO so alat tuh tak leh membantu lansung... pening ada pakai alat tuh..TQ KV for yr concerned.

nasaoji said... [Reply to Comments]

wehh..ko..ttb ayor mater aku genang!...tb2 aku rs, aku duk syg sgt kat mama ko tuh!....

selamat hari lahir auntie..eh, nak wish kat "umh" dia la....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...