Instagram : @peejburhan

hahaha..what was i thinking?~

oh last few days..
adalah mencari passport.
nak renew sebab ada nak kesana dan kemari.
selalu mama simpan. ntah mana dia simpan memang x tau.
so mintak berkali2 hari apa ntah baru dia bawak turun.

tu pun dia kata aku punya xde. tinggal atas kot.
so gigih la naik tas mencari.
penat weyh satu bilik punggah.
bukak briefcase sana sini.
pun x jumpa.
mama bising2. dia kata ada kat atas.

sekali check2 balik.
ada je kat bawah tu.
mama tunjuk daripada jauh.
memang macam muka aku je.
biar betul kan, orang lain punya kot.

bila sampai dekat n tengok.
rasa nak pengsan.
patut la first time check mama pun x sedar kehadiran passport tu kat situ.
memang ngeri ...


huarghhhhhhhh..
gowd, apakah itu semua??
mcm plate number kat dahi tu.
gowddddd, what was i thinking weyh.

ni semua salah pedd (nak jugak salahkan orang)
ye la, dulu suka buat salon sendiri kat rumah.
dia la ni yang potong rambut aku gayak gini.
hahahha..x sanggup betul tengok balik ni.

tips untuk hari ini.
jangan berangan ada fringe kalau muka kembang semankuk n rambut adalah gelombang2.
nescaya buruk padahnya.
ngehhhhhhhh.

26 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

phewittttttttttttttttt.... peeja nak jumpa top bloggers!!!!

balik kang kalo ko buat entry ado ado kan.... pastu kan ko rasa mcm ko la paling top kan..mcm yg ko selalu tulis tu kan... aku mcm tau sapa... tp takleh la nak gebang gebang kannnnn.....
dgn slambernye aku lempar pasu dekat ko ok!!!!

enjoy peeja!!!!

nasaoji said... [Reply to Comments]

wehh..kembang2 pun, cumei...cute pa...

shinnaz said... [Reply to Comments]

bhahaha..siyes cumels je u buat rambut mcm tuh..

Anonymous said... [Reply to Comments]

dunno why..dimata i u selalu je cumel cik pija oii..cam nak pelok2 jek.

boleh?boleh?hehe

-zehan

Nonoy said... [Reply to Comments]

rambut macam pekan. hiahahahah...

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Hahahahahah I know!!! Aku pon dah belajar Dari kesilapan!!

peej said... [Reply to Comments]

lilred - eh..slow2 sikit suwiit i..malu ok.. mana ada feeling top uolls..picisan aje..sobs


nasaoji - mmg x la..sgt buruks..


shinnaz - x ok..x sesuai la rambut straight2 mcm tu.


zehan - e eh..gila apa..mmg x la comel..


nonoy - shaddap yew..rambut kau dulu lg horror kot..haha


alia - haha..kannnn..harap sedar di masa akan datang.

~PakKaramu~ said... [Reply to Comments]

Salam ziarah dari Pak Karamu

Nad said... [Reply to Comments]

PIJAAAA!!!!! DATANG SPORE EH!?!!!! OMAIGAWDDDD!!!!!!!!!

Bilaaaa? Masa nuffnang awards kah?

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

ala... chumelnyer... mcm nk cubit2 pipi tu...

Dtg la uk... leh jmpa blogger yg xbrpa top ni

aLya said... [Reply to Comments]

mase ni nmpk suci muci ok kah²..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

weyhh,

ko pi spore ke? aritu kata tak pi.. mencikk tau... hehe.. have fun darl! u deserve it!

ai said... [Reply to Comments]

elok je aku tengok...cute gak ada plat kete kat dahi tu. :)

oooohoo! kau pon g spore gak ye? syioknyeeeeeeeeeeee

Tina Banana said... [Reply to Comments]

btw peej,

i think u looked cute and innocent with that hairdo..

:)

ina said... [Reply to Comments]

peej mcm tak percaya je.itu kah kamu.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

serious nampak lain..hehe

dyan . said... [Reply to Comments]

memang nampak lain..

tapi comel je.. macam budak baik..
eh..eh.. =P

Ms_MER said... [Reply to Comments]

comeinya jambui tsebut..gile inesen muka ko

ice said... [Reply to Comments]

adakah itu peej yang hot itu..hehe..
so tomei jer,cume rambut depan je jd nampak cm skema ckit.. huhu
peej tak nampak buruk lah cuma tak sesuai ia lg elok dibiarkan straight.
suke hair stail yang skrg.

p/s:peej jgn makn oily byk2 kata janji nk diet kn2..

NenekPenne said... [Reply to Comments]

time laa ni u cakaplah gambar tu hodoh and style tu teruk, tapi time dulu kira style mcm tu kira cun abis laa tu...

capik said... [Reply to Comments]

mcm gate tutp separuh..sebalh lagi terbuka..sori babe hehee

peej said... [Reply to Comments]

pak karamu - wsalam..selamat dtg :D


nad - hohoh..saya mengikut aje ;p mau jumpa kah..


lady dyla - UK?? hoih jauh tu..belum ada rezeki la...kalau la tiba2 terpegi..boleh la jumpa..tapi UK besar..tang mana tu?


alya - ooo..sekarang dah x suci la?


tina - hari tu mmg xde..last minute. nanti akan diceritakan. kenapa sekarang ni x nampak innocent ke? mak sentiasa innocent okeyh.


ai - kannn..mcm plat kereta..n mmg x comel la..kau gila apa weyh..


ina - hahahha..diriku ini pun x percaya..mcm mana tu kan.. ;p


darling - mcm ghupe org gila aje kan..me not loike..


dyan - 'macam' budak baik? apa pulak..mmg baik ok..


ms_mer - mmg tidak comel..saya adalah tidak sesuai berjambul.


ice - tu la..mmg time tu je la gigih straight..sbb tgh in..lepas tu baru sedar diri..haha


penne - i knowwwwwwwwwwwww...selalu mcm tu tau..lepas tu tgk2 balik..rasa mcm nak sepak2 muka sendiri..


capik - haha..cilakak..tapi teria kasih untuk comment ikhlas anda..haha

Tina Banana said... [Reply to Comments]

lepak jom! sebelum kau pegi oversea! ;P

Nad said... [Reply to Comments]

Nakkkkkkk!!!! Tapi nanti kau adalah pemaluuuu uuuu uuuuuu hiyakkk dush! Hahaha. Tak perlu eh nak malu2. HAHA! :p

Aku punya plans this weekend tak conferm lagi sebenarnya. Kak Red pun aku tak dapat jumpa rasanya. Hmmm.

Takpe takpe, apape kite email kays! HOHOHO! PEEJ NAK DATANG. YEY YEY. :D

aLya said... [Reply to Comments]

oit skunk suci gak hik²..tp skubk lg de uuuummmppppp walla adeh..

peej said... [Reply to Comments]

tina - amboi bunyinya mcm aku nak pergi londong kan nok..saje je kau kan..


nad - haha byk nye K...xpe..ada rezeki jumpa la kita k..


alya - haha..over..mmg x ummpphh langsung la kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...