Instagram : @peejburhan

gucci and nasi daun pisang

last wednesday pergi klcc..
malas nak pergi..but as usual noy suka paksa ikut..
so siap kejap..make up ala kadar aje..
zasss ke klcc..

sampai almost 6pm..
try text farah kalau2 dia ada lagi..
so boleh jumpa2..dah alang2 ada sana kan..

then ke gucci..
sebab nak beli hadiah anniversary la apa la..
seperti biasa..noy kalau pilih bukan main lama..
boleh mendatangkan kemarahan..
penat lalu duduk n snap2..
sambil kelip2 mata aje..sebab x mampu kan uolls..
tp syiok..sebab dah alang2 dorang nak beli2 tu..
so mana yg menarik aje kita orang tanya2 harga..
mmg mahal..tunggu bulan jatuh ke riba nanti baru boleh beli kot..


:: tgk2..agaknya yg keberapa punya la dia tgk tu ::
:: me n farah..tgk la keruncingan dia tu uolls.. ::
:: noy ngan konsep baju mengandung..heheh ::

x settle lagi farah gerak..
since dia nak survey brang di bangsar..
settle noy beli belah..kita orang pun ke sana..
sebab hendak makan nasi daun pisang di nirwana maju..yeayyyyyyyyy..
oh..apa noy beli korang tunggu la dia update..
tp entah bila la kan..blog dia tu bukan tahap rumah tinggal aje..
dah jadi rumah berhantu kot..


kami bersuka ria dulu..
later2 baru farah n hubby dia join..


:: papa call tanya mana nak carik laksa..mama mengidam ::
:: perempuan gila kucing ...gambar belai kucing pun nak snap ::
:: hoh nasik sedapppp...amik ayam goreng n tairu jugak..tp x kuasa nak snap.. ::

sedapsssss..
tapi i still prefer thurkah punya la..
sini yg best ada peria goreng tu je la..yg belah kanan tu..
lain2 still thurkah menang..
tiba2 pulak ada kalah menang kan..
siapa buat pertandingan pun ;p

:: session pak nam..beria-ia kauuu.. ::
:: i look like a retard..what ever..tp check out missy farah..very the keruncingans.. mak kalau nak runcing mcm tu kena amik dpd tingkat 18 la kan uolls ::
gila panas malam tu weyh..
berkilat2..ok dorang berkilat la..
aku muka dah mcm kilang memproduce air..
buruk bebenar..apa2 aje la yea..

haha seronok jugak berjalan2 jauh ini..
balik2 area ni aje buhsan jugak kan..
tp seronok aje la..bukan aku yg drive..
ada driver..bila xde driver yg x kuasa nak ke mana2 tu kan..

ok tu aje..
byeeeeeee~

13 Comments:

saya said... [Reply to Comments]

hello peej... mmg mcm terkejut la jugak bila smlm tgk private tapi dah tau dah sure peej tgh down. jangan la sedih2 selalu, ceria2kan diri. masalah tu mmg akan ada je. kalo cerita kat orang pon bukan boleh setel tetap la diri sndri juga yang kene pikir. anyway.. peej jgn sedih2 lagi okey... suka tengok peej happy2 selalu. hugs & kisses to you...

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

I hate knowing my peeja not well 'upstairs'. Please be happy at at times coz time is so short actually. Mama dah lah not well all over my body yet mama still survive with my surroundings hubby & children plus not forgetting my bloggers daughters. Give me the nicest moments as a family...

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

oh peej! here i am berdoa agar kita bedua dpt gucci jatuh ke riba sooooon ;P nway, had fun as always, gambar pak nak verangan divers itu so funny! rupanya ade kak nam di dlm mereka :)

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

ahhh suke tgk mekap peeja!
jeleshhhh...! =P

sy ade mslh ngan bwh mate lebam! x sokerr!! ambik gmbr mesti buruk, cam panda! wekk wekkk!!

greenieycactus said... [Reply to Comments]

wah!mcm best jek nasik daun pisang ni...area mana ni peej???kat bangsar village ke?nirwana maju kat ne ek???kiki soryyyyyy ana bukan org kay il la...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hurrmm...tu la, jom la kt tunggu bulan jtuh ke riba yer..

bju noy tu cantik!...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

gucci! i oso want but tak mampu :D
sangat runcing ok farah...tak sabar gak..esok nak jumpa ..yeay

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha gambar yg pak nam tu kelakar xDD

kite sm a mcm noy, gambar belai2 kucing semua nk snap. walhal kucing jalanan je tu. belum tahap nampak kucing kat tengah jalan ms drive lg.. siap berenti nk tgk. haha beta sudah gila :P

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

Kak peej!!!
Lama xmasuk cni...
Sy adalah terkejuzzzz...
Makin runcing dagunya itu...
Not Kak FAra...
Its YOU!!!

Ai jelessss u..
Ai plak mkn boolat kt UK ni...

isin_0108 said... [Reply to Comments]

aluuu kak peej.....i see nonoy at metro today(sunday),,,,so sweet jerk....kim salam kat nonoy ok bebeh

Anonymous said... [Reply to Comments]

hye kak peej...
i'm ur silent readers..
nampak kak nonoy lam metro...
n boleh cam bile tgk muka n pakaian dia same kat entri nih...
sukeeee...;p

sofea*

mysha annys said... [Reply to Comments]

hai peej...

aritu i tak keruan sbb tak dapat bukak blog u..tapi dah lega skrang nie i dah bleh baca balik entry...anyway, u makin cantik peej..keep up k...i suka tgk u skrang more confident dan lebih lawa...u looking damn good..

ohye, i pun perasan gambar nonoy kt metro ahad harini,ceria dan cantik je..i rasa ur mom mesti bangga tgk anak2 dara dia dua-dua cantik...like it..send my regards to ur mum...

take care peeja...

Cikgu Tadika said... [Reply to Comments]

fareh tgh bc n/paper metro page c6 nih....comeynyeeeeeee noy........ glamor gituh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...