Instagram : @peejburhan

dominos~

lepas ke klcc..
straight ke dominos wangsa maju..
order banyak2 tamak2..
walaupun yg nak makan berapa orang aje..huhu..
bukan aku yg tamak..yg tamak perempuan bawah ini..


:: tgk la edan tu..mana2 pun nak isap rokok itu aje ::

then lepas order tunggu la 15 minutes..wah bagus kan..kejap aje..
sambil menunggu sambil la snap sana sini..
apa lg boleh buat kan..xkan la menari zapin pulak kat situ kan..


:: oh dia lambat 2 minit aje..patut boleh dpt voucher kan..tp sbb dorang x kedekut chili flake..so xde la nak claim voucher tu..kesiann ::
:: seeeeeeeee..muka gendut2 kembali..padan muka sapa suruh makan banyok ::

:: edan yg gedik..saje amik pic mcm tu sebab ejek style aku yg suka pout2..haha..buduh ::
:: wah ada msg..harus check ::

:: sekali msg kosong uolls..wtf ::

ingat zaman dulu2..
pedd tido umah aku..
so bila hp bunyi je semua nak eksyen aje..
selalu hp noy or pedd la bunyi kan..
aku selalu mummy not g aje..
'g' tu stands for glamour...

sekali sekala je hp aku bunyi..
bila hp bunyi je..semua kelam kabut nak check..
sekali aku punya yg bunyi..

me : aku punya laaaa..mummy g ya'll
noy : fine
pedd : herghhh..
me : hello..
line : hello boleh ckp ngan ijat..
me : ye ni pija..
line : ijat..ijat..
me : ijat?? haahh..salah nombor..
noy : hahaha..salah nombor...hahahaha..
pedd : hahahahha..mummy not g too...

huarghhh..selalu kena mcm tu ok..
orang cina call la..orang nak order kuih la..x suke..
tp ok la..aku cakap jugak salah nombor kan..
kalau aku terus je feeling cakap2..janji glams..lg psycho kan.. ;p


ni msg kosong..
tanya nama..lamaaaaaaaaaaaaaaaa baru reply..
rupanya kekasih lama..nak jemput anak dia pergi aqiqah..
no x familiar..tah2 no wife dia ...
motif nak jemput aku??
silap2 dorang aku aqiqahkan nanti..
haahahahhahah..

oh gambar dominos di lain entry..
bersedia untuk kecur air liur or maybe malam kang boleh makan dominos ye..
ta-ta..

7 Comments:

TooooTs said... [Reply to Comments]

Ke hadapan Cik Peejburhan!

1. Selamat Hari Raya

2. Saya nak tanye ni, where did you get that Smoker's Haven tu ek? I think I need to stop smoking jugek sebab dah mula semput. Ye, saya pun insaf.

Diharap Cik Peejburhan dapatlah melayan pertanyaan saya ini.

(Omg gila poyo punya comment tapi takpelah)

Thanks!

-TooTs, your silent reader yang suke tinggal comment every now and then-

TooooTs said... [Reply to Comments]

Oh takpe dah jumpa! It's about RM290 for the whole pack ek? smokerhaven.com.

Ok thanks again for the info!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

woa semua on smokerhaven ni...bagus nyer la...nak suggest kat hubby la..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

woa semua on smokerhaven ni...bagus nyer la...nak suggest kat hubby la..

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya =D

lily lotus said... [Reply to Comments]

hahaha..ada yg org lain yg kena aqiqah kang ekk

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

meh aku tolong aqiqah kan jugak!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...