Instagram : @peejburhan

day 2 - MINT museum of toys~

next we went to MINT museum of toys..
hoih..time ni mmg dah x larat sgt..
kaki dah penat gila..
ngantuk toksah cakap la..
mmg dah xleh belah betul..

all the pinoy is so energetic ok..
aku x tau la dorang ni dpt tenaga dpd mana..
gila betul..
semangat ngan camera dorang..snap sana sini..
beria dengar penerangan pakcik itu..

ye la..toys ok..
acik bukan penggemar toys..
lelaki suka la kot benda2 ni..
cuba bawak ke house of teetttttt ke harus aku segar..
nakkkkk jugak kan..

mula2 tu ada la aku snap sikit2..
selebihnya farah yg snap..
rajin budak tu..masih bertenaga..
aku mmg carik port nak landing aje..

:: popeye ::
:: batman n robin ::
:: ultraman n siapa ni eyh..org jahat dlm popeye tu kan.. ::
:: flinstone ::
:: mereka adalah semangat..seee ::
:: masih batman and robin ::
:: superman n spiderman dpd zaman hail amir dan uji rashid..haha gila old school ::
:: 007 ::
:: snow white tombamm..hahha..sekarang je snow white nak feeling gisele bunchen..dulu relax aje..siapa kata tombam xleh jadi princess??hahahhaha ::
:: and the 7 dwarf ::

:: outer space ::
:: harus mencari port untuk duduk aje ::
:: mickey n minnie mouse ::
:: 5 little nigger boys. ::

:: yee..masih landing..sedap gila sofa panjang ni..stock duduk terus tenggelam..rasa nak tido ok.. patut la sedap..rupanya harda ialah SD30,000 ok..pengsan ::

:: kenderaan kotak mancis ::

:: rofftop bar ::
:: farah yg beramah mesra dgn blogger filifin ::

:: muka dah xleh blah ::

lepas tu dorang tanya samaada nak ke orchard road or balik..
harus la nak balik kan..
cannot go alreadyyyyyyyyyyyyyy...
dlm bas pun dah tido ternganga ok..

lepas tu amik kau..
terus tido sampai pukul 11ish pm..
terjaga kejap..ingat nak prett prett lagi..
tgk xde berita from farah's cousin..
so sambung tidooooooooooo..
nikmat betul..then around 3ish am terjaga..
dah xleh tido dah..
so tgk tv..sambil makan roti ngan tuna yg dibawak..
sambil tgk tv ..mcm2 rancangan la..
sambil kemas bag..haha..x tau nak buat apa..
begitulah tamatnya day 2 si singapore..

4 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

nmpk menarik ok muzium ni. rasa nak rompak je.. haha

tp michael lee's first doll tu mcm seram je :P

and yg kete kotak mancis tu, mmg buat drp kotak2 mancis ke? itu adalah cool!! xD

peej said... [Reply to Comments]

wani - ni x seram.pergi yg chinatown heritage center tu lagi seram gila..sampai meremang2 bulu roma ok..

ice said... [Reply to Comments]

nak jugak bilik dgn penuh toys..yipie...

ape nih peej asyik landing je..stand up..pi minum air red bull hehe..

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak gemar beno toys ni, tp, klu ader dpn mata, leh cubit n ketuk pala cikit, jadi la.. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...