Instagram : @peejburhan

bulan mengambang~

hoh..patut la semalam mood tah apa2 aje..
rupanya bulan mengambang uolls..
patut la macam rasa..
xde mood la..depress la..emo la..pelik2 aje..

ni rasa x cukup tido pulak..
semalam xleh tido..tah apa otak ni pusing2..
ni bgn awal pulak..sebab mau masak2..
ada kawan mau raya..
kalau rajin..aku snap2 pic ye..
kasi resipi..sedappppp..
wah belum masak dah feeeling sedap..

hoh..sekarang ni mcm x puas aje blogging weyh..
sebab like i said before..
kau macam nak luahkan sesuka hati mcm dulu2 dah x boleh,..
sebab ramai aje baca..n x tau lg siapa2..
siapa yg aku tau pun aku kadang2 x gemar org tu nak tau pasal aku..
ni pulak membayangkan silent readers yg lain2..
n rupanya ada je kawan2 noy yg baca jugak..
ok la..baca..suka kau..tiba2..siap kak nam bagai..
busy body pasal life aku..wtf..
mak x skerr..
concern n busy body adalah 2 benda berbeza ye..

ooppss..mak ter emo pulak uolls..
xde la..cuma lately ni mcm x tau mau share sama siapa..
x kira la cerita emo ke..happy ke..suka suki ke..
noy hampeh..aku cerita2 ngan dia..
mula2 dia dgr..pastu leka dekat pc..
contoh malam semalam..

me : ntah la emo pasal apa..pasal rindu kot..
noy : ....
me : x pun aku emo sebab aku cerita orang tu main computer ke..
noy : .....

after a minute or so baru pandang aku..

noy : oooo..
me : apa ooo?? kau main game kan..aku ckp kau x dgr..
noy : dengar laaaa..kau cakap pasal mama something2..
me : hotak kau..tu dah lama gila kot aku cakap..aku dah cakap pasal lain..kurang ajar kan kau..
noy : hahahahhaha..ye ke..apa kau cakap??

then how la meh..
listener pun mcm harem aje..
hmmmmmmmm...nak cerita kat siapa eyh..
encik ice la..tp adakah dia busy sebab mau kawin..
siapa eyh..

ok..mood tgh ok..baik aku stop..
sebelum entry ni bertukar menjadi entry emo n merempan..
ok ta-ta..
mau masakkkkkkkkk...

5 Comments:

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

wah..perangai noy same macm adik aku woo.. hahaha.. aku ckp2 dia x dengar..biler dia ckp2 ...aku x dengar bukan main muncung lagi.. aiyoo

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

peej .. buat protected entry je
sdri taip sdri bace ..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhah noy kurang asam! gile tak ikhlas punye nak dgr... ceit!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Babe,
u ade join fb x

peej said... [Reply to Comments]

suezen - kan..adik2 mmg kejam kot..


akufiza - pun ramai email mintak password gitu..


lilred - kan..very rude..mencikk..


anon - kenapa??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...