Instagram : @peejburhan

bertambah2 rich la dia~

lepas je settle pasal passport..
noy lapar..
so malas nak pergi jauh..pergi papparich je..
lagi sekali..cea..dulu2 ye ye xmo pergi kan..
konon mahal..tp ni elok je pergi..
lama2 bertambah2 rich la papparich ni..

:: pappa cendol - RM 4.80 ::
:: teh ice x sedap..lebih susu.. RM 3.80 ::
:: pappa cendol n mamma buhsan ::
:: assam laksa - RM 7.90 ::
:: kami adalah tamak..maka order ini pulakkkk...sedapppppppppppp ok ::
:: roti bakar susu - RM 3.80 ::

so total x sampai rm50 pun..
ok la kan..
aku pun x sure apesal first time pergi rasa mahal bukan main aje..
maybe order makanan x sedap kot..
so mcm potong gila..
dah la x sedap..pastu mahal..sentap ok..
tp sekarang dah tau nak order apa..
so terus ok aje..

so far ni yg selalu aku makan la..
x pernah try lain..
siapa biasa makan??
apa lagi yg best eyh.
maybe next time pergi boleh cuba ke..

11 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

try their milo dinasour, sedap...akak mintak kurang manis punyer...mmg best!

hasliyah said... [Reply to Comments]

heheh..memang makin rich kan tuan nyaa..i puns lalu mkn kat cni...slalu order..hot honey lime ker lemon ntah but basic nya madu ngan lemon laa..memang fav..makan ..tu laa roti bakarrr nyaa..ngan half boil egg...one thing is slalu pegi yang klang nih..sebab service nya cepat...main call button ajer...kalu nak tambah2 kemudian

PinkJamboo said... [Reply to Comments]

hi there, u should try the kuehtiow goreng...sedap gileee..

Aida Manap said... [Reply to Comments]

peej, kalau u suke yg ringan2, amik roti stim kaya dia..perrrggghh, susah nak dpt roti stim skang nih tau!!!

and kopi ais dia kaw!!! selera i la tapinya...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wahh kali ni siap ada harga lg.. lolx :P

green apple said... [Reply to Comments]

keling cendol kat rumah aku ni buat cendol letak kayu manis. Ntah apa pesen. Pastu bising apesal aku tak abis makan cendol dia. Banyak bunyik.

fiD said... [Reply to Comments]

jom try tea C peng special kat sarwk,, sodap! ohhoho

bOnda said... [Reply to Comments]

rOti tu jek 3 hinggit lapan? erk! =p
mmg rich la kalO gitu =p

Ibu n Abah said... [Reply to Comments]

Salam peeja,
aunty ni 'silent reader' u buat sekian lama,... terhibur baca blog u...
aunty tinggal di bangi, papparich tu kat mana yer?..teringin aunty nak cuba...

Anonymous said... [Reply to Comments]

peeja, i nak mencelah.

ibu n abah, papparich kat area bangi tak de (setau i la). ni kay cyberjaya derang baru bukak kak. sederet dengan petronas.

peeja, i try makan dia punya vegie pau. i suka. then minum laici cincau.

=kak anna=

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

kat sri dsara nak bkk tak lama lgk! meh la meh la! ngee~ ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...