Instagram : @peejburhan

beraya ke palm spring~

hohh...akhirnya dapat update..
tensionnyaa..penat ok dok upload pic..satu hape x keluar..
internet macam ke hape..
so ni dah alang2 boleh..kasi siapkan terus entry2 ini..

oh last sunday beraya rumah kak yan..
kak yan call..cakap kita orang dah sombong..
ye la..last jumpa dia masa anak dia lahir hari tu..
lepas tu sepi aje..
bukan kerana sombong ye..
tapi mmg kita orang jaranggggg gila pergi area sana..
sendiri nampak..mana ada entry aku pergi ke area curve ke apa kan..
kalau ke sana..confirm singgah punya umah kak yan..

ikut kan kepenatan mencucuk langit..
mcm nak cancel aje pergi sunday..
walaupun terasa keji..
ingat nak pergi on tuesday ke apa ke..
tp kerana tidak sanggup..kita orang pergi jugak.. :D

penuh kereta..
nasib dapat jugak one visitor spot..
kalau x mesti parking luar n jauh..jenuh menapak..


:: noy n edan amik visitor's pass ::

hoh..suke..anak kak yan yg kecik itu sudah besar ok..
ok mmg la dah besar..sebab dah 5 months..
tapi i meann besarrrr n beratt..n tinggii..
maybe sebab abg saiful tinggi kot..
so baby itu jugak tinggi..
oh anak dia jugak adalah baik n tidak meragam...
elok je suka main agah2..


:: noy n zamian...ok aku x tau eja nama anak dia.. ;p ::
:: abg n adik bermain bunga api.. ::

:: smoking session di depan ::


:: cho big... aku rasa mcm muka kak yan..tp ramai kata muka abg saiful.. ::

:: wah..semakin maju uolls..sudah pandai meng-handle budak kecik...ye la sangat ::

oh ada kisah kelakar berlaku..
baby ni tgh suka main agah2..
kak yan kata dia suka yg extreme..x suka setakat cak2 sikit2..
so noy buat biasa2 aje..

me : eh kak yan cakap dia suka yg extreme..
noy : extreme mcm mana?
me : ye la..mcm over2 sikit..baru dia nak gelak2..kalau x dia sengih aje..
kak yan : a ah..cuba la..
noy : mcm mana..x tau la..
kak yan : kau ni..itu pun x tau..mcm ni la * buat2 aksi* kau buat..
noy : x nak la..mcm orang gila aje..

tgh baby tu sengih2..seronok pandang noy..
noy sergah budak tu buat muka mcm hantu..siap ngan tangan2..
omg..terkejut ok..terkelip2 mata budak tu..
ye la..dia tgh seronok sengih2..noy dtg ke arah dia laju gila..
mau budak tu x terkejut..

me : omg..terkejut dia..
noy : haha..mana saya tau..kata kena over..
kak yan : kesian anak aku..mengigau dia..
abg saiful : bukan baby je terkejut..i pun terkejut..tiba2 aje..

haha..buduh..nampak sgt kami adalah tidak reti ngan budak kecik..
ade je benda2 pelik berlaku..

oh ini budak sgt senang2..
merengek sikit aje..bg susu..terus lelap..
very the easy...
tgk la muka dia tido tu..geram kan..mcm burung pipit aje..
haha sesuka hati ckp anak org burung pipit..

gerak around 10ish pm..
tu pun kak yan dok tahan2..
tp x leh la..sebab ada janji ngan orang lain pulak..
xpe..nanti jumpa lagi..
entah bila la nak sampai sana lagi..

6 Comments:

Leen said... [Reply to Comments]

Cutenyer die tido...

cookie devine said... [Reply to Comments]

Bila plak kamoo nak tidokan anak sndri?Ngehngehngeh....

peej said... [Reply to Comments]

leen - kan..geram aje..muka mcm burung pipit..


cookie - hahhaa..soalan menakutkan tu..bf pun xdak nak anak apa nya..jauhhhhhhh lagi.. ;p

nasaoji said... [Reply to Comments]

ha, amik...xtreme bebeno...klakar lak noy nih..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite tgh terfikir ni camnelah aksi extreme yg korg buat tu kn.. hahaha

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - tu la..gilo..

wani - aku nak terangkan pun x reti..tp yg pasti if kau tgk..kau pun terkejut kot..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...