Instagram : @peejburhan

bangi kopitiam~

since jam everywhere..
x tau nak pergi mana..
if nak pergi great eastern..kena adap jln ampang tu..x sanggup..
nak lepak oldtaste dah boleh tahan sangap..

so decide untuk ke bangi kopitam kat melawati aje..
since semua pun x pernah pergi..
so mahu try..
traffic pun ok je ke arah sana..

mak adalah haus melampau..
tgk ada cendol..terus order itu aje..xmo lain dah..

:: cendol 'ali kutty'.. ::

ok jgn tanya why the hell 'ali kutty' kan..
tp mcm kelakar kan..'ali kutty'..lawak aje..
it was ok..
i prefer papa rich punya kot..
sebab yg ni mcm kacang aje isi dia..
paparich ada jagung..nicer..
tp aku suka rasa gula melaka dia tu..pekat..

:: its feeding time for lil farell.. ::
:: meehoon goreng tom yam ::

setalah berjam lepak..
kelaparan dtg kembali..
so order ni..
ok la not bad..tp xde la sedap menggila ke apa..
sedap lg kat kluang station kot..
eh dah lama x ke kluang station..
kenapa dorang x bukak branch banyak2 eyh??
malas gila nak pergi ke tesco..
eh ada lg ke kat sana..lama x pergi..





ok tiba2 aku malas nak type..
haha boleh ke macam tu..
oh macam aku cakap..
aku x marah lama..mcm entry bawah td..aku marah kojap ajo..
aku ok je sebenarnye..
aku x update bukan ebab marah lama2..
tp malas nak update aje..

seee...tiba2 malas type..
ala..korang pun suka tgk gambar aje kan..
oh..hentikan jugak tanya soalan2..
x kira la kat email ke..chat ke..apa ke..
sebab i dont think i owe anyone any explaination..
..suka hati la aku nak buat apa kan..
terima kasih..
kerjasama anda amatlah dihargai..

4 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

ohh ali kuty, kau sungguh menawan kalbu.

Tetibe aku nak cendol memalam buta ni. Tsk

peej said... [Reply to Comments]

chics - haha kan..kalau dapat best aje..aku nak byk2 jagung..

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

pernh rase cendol tuh..tp x sedap..huhuu

nasaoji said... [Reply to Comments]

bangi kopitiam?..klu tak salah, yg kat sederet hospital annur tu ek?...klu betul la...bru smlm lalu..lalu jer.. hehehe...

cendoi nampak sedap..nak2 aku mmg sukakan klu gula merah tu sedap!.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...