Instagram : @peejburhan

bagi syarat~

mood blogging sudah hilang entah ke mana..
xde mood...the other day kak yan datang..
so masak special sikit..
buat claypot chicken rice..
konon nak snap2 amik pic..
tp since mood xde..x kuasa nak snap apa pun..

as usual..walau masak tu simple aje..
tp org mesti akan impress aje..hohoh...
n sedap..so 1/2 periuk jalannnnnn...
pastu session sembang2 aje..

ni pun pic bawah ni papa paksa snap..
nak ikut mood yg dah xde ini..x kuasa la weyh..
so tgk la gambar yg berapa kerat aje ni ye...

:: abg saiful n lil z ::


hohoh...tgk la..amik pic pun ala2 x semangat aje uolls..
ni pun mak update jugak sebab ada mamat yg buhsan lalu mekak2 suruh update..
fineeeeeee...dah update dah ni..
puas hati??
ke nak update ade gambar i?? hahaha..larikssssssssssssssssssss..

6 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Mamat maner yg memekak kat telinga peeja tuh!!! Dah ada mamat ker???

myra said... [Reply to Comments]

hi babe.
i've 4 akon freedom concert to be sell out.each rm80.the actual price is rm188.pls let me know if u interested.

thanks.
(:

syazana said... [Reply to Comments]

Hye..peej..
hehehe2..
berjangkitlah kita..
x da mood gila nak update..
karang letak gbr sendiri memanjang..
org buhsan plak..ahaks...

lily lotus said... [Reply to Comments]

hehe..rajin gak melayan mereka2 yg mekak2 tu..cool

Nonoy said... [Reply to Comments]

saya suka bila kau update.
teruskanlah!

*support kakak sendiri*

peej said... [Reply to Comments]

mama - mama ada la..jangan jadi kak nam pleasee..


myra - thank u..but its ok..dah ada plan lain la..


syazana - kan..apa benda la mood ni..kacau betul..


lily - xde la rajin..tp mcm mmg dah due sgt entry ni..cuma rajin melayan orang meng-push aje..


noy - e eh..gila ke apa kau ni..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...