Instagram : @peejburhan

apakah yg telah terjadi~

semalam adalah buhsan..
sambil layan ym ngan insan kesepian..haha metiklah sempat caruts kan..
sambil blog hop..
rasa2 dah x tau nak pergi mana..
bukak oh bulan..hmm..buhsan..xde update sgt..
so teringat beutifulnara..bukak la tu pulak..
wah umie aida dah bertunang..
baguslah..tp haruslah nak tunang ngan org best2 aje kan..
apa2 la..rezeki dia..harap dia bahagia ngan pakcik misai dia..

sekali tgh tgk2 pic bertunang dia..
terkejut tgk pic bawah ini..
can u people tell siapa mereka ini..


sorang tu of coz la erra fazira kan..
sebab mmg mcm tu je rupa dia dpd dulu..natural beauty gitu..
yang sorang lg ni..
apa cherite nih???
tu jasmin hamid kan??/
what happen to her face weyh???
lain benar dah rupanya..

dorang ni dah addicted benar ngan plastic surgery kot..
ella dah rupa lain..
umie aida pun sama..tiba2 hidung mancung n dagu terlebih runcing..
sharifah aini n anita sarawak tu jgn cerita la..
dah tahap menakutkan dah muka dorang..

ni jasmin hamid ni pun sama..
apa yg lain eyh kat muka dia ni??
hidung ke eyh??
ke ada lain2 lagi..

eh jap..mmg dia kan??ke orang lain??
aku pun x sure..
so marilah mulakan session kak nam n bincang pasal dia :D

23 Comments:

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

rhinoplasty la macam..
tang hidung nye lain laaa..
tp mane la nk tau kan
maybe teknik 'makeup' atau pun dari berkat 'wuduk' katenye :P

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

hidung dan jugak dagu runcing sikit kot..hahaha

Anonymous said... [Reply to Comments]

tu bukan jasmin hamid,sharifah syarora ke apa nama dia.. tak ingat

F A R Y N said... [Reply to Comments]

apsal muka jasmin hamid cam bengkak je aku rasa...

zyLa said... [Reply to Comments]

dia cucuk tang hidung ni...dagu la cm runcing je..ye ke?????

sweethOneY said... [Reply to Comments]

jasmin hamid ke tuu? biar btol ko.. dh lain mcm je rupanya..

aku sokong sesi kak nam ko.. kak pah ngan kak nita tu muka mmg menakotkan.. tp katanya berkat wuduk.. sabar je laa

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

yer yer... itu jasmin hamid... mak oiiiiiii..... beza gila... hidung dagu n bibir semua dah jadik lain... ish ish ishhh.... makin pelik arr.. mcm allien...

tu belum tengok zila bakarin yg dok berlakon drama kat astro bnyk2 tuu... dia tu lagi pelikkkk.... betul2 mcm makhluk asing dah rupanya... huhuu...

Super HaNa said... [Reply to Comments]

skang ni semua artis dah muka mcm adik beradik
sepesennnnnn jekkkk

:)

ary said... [Reply to Comments]

Hmmm I dari hari tuh lagi dok cakap kat my mom, muka dia pelik semacam. Rupanya tang mata dia pelik sangat. Asyik tepek bulu mata pelese tebal tak hingat dunia.

Her mata lah pelikkkkkkkkkkkkkkk!!

Cakap Kosong said... [Reply to Comments]

aku harap sangat ...biar diorang nih baca blog ko peeja...bukan haper...aku takut selama nih diorang igt diorang lawa sangatlah bila dan bega2 jadi camtuh...semoga biler baca sessi kak nam ko nih...biar diorang nih insaf dan terang sket bijik mata tuh...

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Ah mana nyer diorang tuh insaf, memang dunia glamour tak takut Allah. Jadi Kak Nam nih pun berdosa juga..yakni mengutuk org... Rentikan lah...biarlah mereka menjawab apa2 perbuatan mereka.

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak peej, yg jasmin ni x buat surgery. tp make up je. yg hidung dia tu mmg make up. sbb ada saudara terdekat saya pergi majlis bertunang umie aida ni, dan saya ada juga tanya psl jasmin ni. dia ckp itu make up and dia xde buat buat idung.

(nana)

Anonymous said... [Reply to Comments]

kalau makeup pun x kan sampai nampak lain giler... but erra pun cuba tgk gambar lama2 & skang pun byk beza.... skang artis semua dah syok alter muka...

dedalie said... [Reply to Comments]

lantak depa laa. jgn nak plastic surgery nak buat muka macam gorila sudah. tapi artis2 ni mmg bongeks laa..kebanyakannya mmg suka ubah2 muka, padahal dah nampak ok dah kan..

apa-apa jela, apa la yg kita tau kan. kalau aku ada duit lebih pun aku nak buat liposuction heheheheheeee

weih, selamat bernicotine heavens k..semoga tabah dan tegar untuk berhenti rokok..

good luck sweetness!

sabrinaabubakar said... [Reply to Comments]

apa apalah...agak agak kalo yang dook plastik plastik kan muka ni kalo dok 24 jam terdedah kat matahari mau cair beb..huhuhu..

Peej hang pi tgk Kak Melah (Ramlah RAm) lagi kejuit beruk...

izwan7 said... [Reply to Comments]

tak runcing macam buluh runcing takde offer berlakon la..

ai said... [Reply to Comments]

JASMIN HAMID le tu..

kompom batang idong dia tambah..

aLya said... [Reply to Comments]

kalo tgk pic dulu idak ler semancung nih idong nye..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

muka jasmin terlebeh botok ni...and tang mata mekap dia tebal sangat2..dah tak nampak natural...
prefer dia masa dulu2 without the botox..

ceritacherita said... [Reply to Comments]

tengok hidung & dagu jasmin ni lain sikit. ala kalau tanya jasmin mestila dia kata teknik make up or apa2 je artis selalu cover. tak ramai yg berani mengaku kata buat something to their face. kalau lawa tak pela, ni rata2 semua muka jadi pelik.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hah???? jasmin ke tuh??? apesal mcm alien suddeyh??? mcm hidung, bibir dan cheekbone ajeh... hmmmppphhhh

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hah???? jasmin ke tuh??? apesal mcm alien suddeyh??? mcm hidung, bibir dan cheekbone ajeh... hmmmppphhhh

Anonymous said... [Reply to Comments]

La... ingatkan erra lagi tinggi..... rupa nya jasmin hamid lagi jauh lebih tinggi dari erra... Biar betul.... Selama ni mati2 i ingat erra lagi tinggi.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...