Instagram : @peejburhan

aktiviti di hari minggu~

ok nothing much..
serious actually aku mcm dah x tau nak update apa..
ok of coz la ada je benda berlaku..
cuma mcm x kuasa lagi nak update cerita2 mcm pergi jj update..
pergi pasar update..pergi jogging update..
wah over..since when jogging kan..
x u get what i mean x..??

tp kang asyik ikut x kuasa nak update aje..
last2 xde apa pulak nak update kan..
oh last sunday mmg xde apa..
eyh ke ada apa2 eyh?? lupa pulak..
yg tau just ngadap lappy n chat aje :D
motif senyum lebar?? awak di sana jgn nak rasa best sgt ye..
kita mmg tgh mood rajin nak chat aje..
muahahhaa..geli x..??geli x??
xpe jgn risau..aku masih waras..xde tiba2 aku nak guna 'kita awak'
sebelum korang muntah..aku lempang diri sendiri dulu..
ok balik ke cerita asal..

nway...noy ajak ke JJ..
sebab dia mengidam tako tao..
x menahan tgk entry aku hari tu..
plus dia nak beli barang2 untuk bekalan fly dia..


since org membuat tako tao boleh thn lembabs..
n ramai benar orang..
so kita kasi order dulu..
baru shopping..

:: bebola sedap.. erkk..apesal lain macam bunyi dia..haha..ke x sebenarnye??aku yg dah tercemar? ::


:: then carik sushi for mummy ::

then bla bla..biasa la shopping itu ini..
then malas singgah mana2..
terus balik..
hahha..baik xyah update kan..mcm x ikhlas aje..
nasib noy snap pic bawah ni..
kalau x serious entry aku mmg abis situ aje..confirm x ikhlas..
ketara betul x blogger tegar kan..

:: noy sibuk snap2..mulut aku penuh tako tao..so lantak la mcm tu aje.. oh bukan aku yg gelojoh abis dulu ok..tu baru settle 1st kotak..noy dah makan yg 2nd..so dia lg pelahap.. ;p ::
:: menu tetap..octopus..extra fish flake..nyummmmm~ ::

apesal sedap sgt bebola ini..
mama sekarang pun sibuk nak tako tao dpd sushi..
nasib that day belikan dia 1 pack..
tu pun x cukup..nak jugak cukai aku punya..
dia kata apesal kita org 2 pack..tp dia satu aje..
fine mother!!..next time 2 packs for u too..

ok tu aje..
ta-ta baybeh..

6 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak pernah mkn pung..tp, mmg dr ri tu, cara ko citer, cam sedap jer...nak coba la... :)

cookie devine said... [Reply to Comments]

budak ini sgt jahat.Bikin Cik Cookie hilang mood nak terus diet.harus cari.

Along said... [Reply to Comments]

mari kita buat kelab peminat tako tao!

memang tak cukup satu pack wehhhhhh :D

ai said... [Reply to Comments]

aku pon suke gak bebola itu dan itu. ngeeeeeeeeeeeeeee :P

Tina Banana said... [Reply to Comments]

tang kita awak yang paling tak tahannn tuuuu...

hahahaha

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - sila la cuba..pasti hendak lagi..


cookie - ala beli la 1 pack..3 ketul aje..no harm..haha


along - kannn..kalau mintak kerja sana..rasa2 boleh x makan byk2?? wah sanggup..


ai - kau mmg suka aje kan..walau aje jenis bebola pun kan..


tina - haha bodoh..itu je kau perasan kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...