Instagram : @peejburhan

air x lepas kah?~

nota tetek : siapa x cukup dewasa sila jgn baca entry ini..read at your own risk..


aku dah perasan benda ni lama gilaaaaaaaaa...
malas je nak buat entry..
tau2 je la...semua nak aku buat entry2 ayu2 aje..
buat entry merempan or kontroversi aje..
mula la dpt email la..msg bagai..
hello..i'm a normal human being ok..
ok coz i have feeling..xkan nak ayu sesaja..
plus kalau korang kenal..aku ni xde la ayu mana..
aku adalah bermulut puaka ok..
tp still x paham la..kawan2 masih ckp aku sweet..
pelik..adakah mereka telah terkena nasi kangkang ke apa..

nway...korang perasan x perempuan suka marah2..
adalah jarang nampak perempuan x marah2..
maybe perempuan ni byk sgt emosi kot..
i always find myself marah2 for no reason jugak..
kadang2 mcm kesian aje kat orang sekeliling..
eh tp x kesian sgt la..sebab org sekeliling aku pun mulut puaka jugak..hahahhhhh..
so ada serang balas..syok la sikit..

nway, aku ni jarang blog hop..
if hop pun..balik2 5-6 blog yg sama aje..
sebab tu if orang2 itu x update..agak buhsan jugak la..
so tadi ter hop la kat satu blog baru..
so try la baca2...
terus aku rasa kusut gila weyh otak aku..
entry dia memaki n marah2 aje..
n people actually dig it..
i mean wth kau baca blog2 kusut..
mcm lg bg kusut ada..
bukan ke orang baca blog sebab nak happy2 or menghiburkan hati..

ok soalan di sini..
kenapakah marah2??
aku rasa la..orang yg marah2 ni sebab air x lepas la..
paham?? air...air!! x paham?? buat2 paham sudah..
aku rasa la..entah kenapa..
haha..sesuka hati kan teori aku..
tp ye la..

contoh la..ramai yg kawin2 lambat ke..
contoh cikgu la..selalu perangai satu macam la..
ada sekali masa aku form 6..
cikgu ni 40s..x kawin la..
serious merempan aje kerja dia..garang2 bagai..
entah mcm mana..one day tu..emo apa tah dia..
siap cakap, " saya x kisah pasal kawin..x pikir pun pasal sex..xde semua tu pun saya ok"
e eh cikgu ni..apa kejadah tiba2 sex sex sex pulak ni kan..

plus kalau kita tgk movies la..
boss2 yg stuck up semacam..lady boss la..
kasi kenal laki..air lepas..
tiba2 ok..muka senyum simpul aje uolls..
i dunno la ni dlm movies je ke apa..
tp aku rasa mcm ada betul aje..

so..berbalik kepada masalah blogger..
yg suka marah2..tp x kawin lg kan..
atau ada yg dah kawin..tp still marah..
ni mesti kes x cukup..
apa2 pun..nasihat hamba..kalau dah payah sgt..
apa kata masturbate aje la..
kasi cuba la..
tau ke x ni??
ke nak aku buat entry tutorial..???
ke nak aku bg link utk supaya korang boleh belajar..??
so kurang la kusut korang tu..dan mungkin orang2 lain..
ok mesti akan ada yg cakap..kalau kau kusut..xyah la baca..
mmg pun..sekali tu je la pun aku pergi..x berminat nak kusut pada masa akan dtg pun..

hahha..matiklah entry kelucahan uolls..
tapi kalau x mau..
boleh aje jadi mcm saya..
saya akan makan sampai jeans ketat kembali..padan muka..
atau..boleh terus marah2 orang di sekeliling..
di ingatkan..jgn marah2 dlm blog..
tp marah orang di sekeling kita ok..
supaya tetap maintain ayu n sweet di dalam blog..ngehhh

sekian terima kasih..
oh dah selamat berjaya mengatasi masalah kemarahan anda ye..
plus..siapa dah cuba sila bg tau yea..
cea mcm dah ada org nak mengaku kan..la la la~



34 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

haha..

nak buat tutorial tang masturbate tu lawak ok.. tapi mmg mcm betul gak la apa kau ckp.. sebab aku ada kenal a few ladies yg tak kawin.. and keja diaorang nak marahhhhhhhhhhhh je.. even the smallest bit can tick them off easily.. and aku pun pikir benda yg sama, ni mesti tak dapek ni, hahaha..

aku lak kalau emo bukan sebab tak dapek ye.. itu sebab aku lapar.. hahaha..

sheLLy said... [Reply to Comments]

hmm...musim org ngah hangin je kutz...

chics said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
chics said... [Reply to Comments]

Ala tapi menaga itu best.Eh tapi aku paham maksud kau, aku ada kawan yang gaji RM10k tapi setiap kali akujumpa dia dia mesti marahhhh, cakap boss jahatla [sebab hantar dia outstation], gaji tak cukuplaaaaaaaaa itula inila.

seres rasa nak lempang [tapi kalau aku marah takpe haha]

Umi Rose said... [Reply to Comments]

aaaa......setuju setuju....nak entry tutorial pls...muahuahua

peej said... [Reply to Comments]

tina - ye ke uolls..kau selalu je makan..ni mesti x dpt memenuhi fantasy kau ke..haha lariksssssssss..


shelly - tp musim ni berlanjutan aje la..


chics - haha..tu la..kita xpe..org lain x boleh..tp kita xde la 24/7 marah kot.. ni ada jenis setiap entry marahhhhh aje..wtf..


umi rose - hohoh..kena dpt undian tinggi baru boleh buat entry mcm tu..hahaha

ai said... [Reply to Comments]

eerrrr...SEX tu ape ye? Jantina ke?


lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa

peej said... [Reply to Comments]

ai - entah la kak..kita pun x sure..kita tulis aje..buat2 tau2..:D sebenarnye kita harap akak boleh tolong ajarkan kita...*petirrr*

Ezzah said... [Reply to Comments]

ahahahah...i always baca blog u but x prnh tnggl komen..tp entry kali ni tak tahan ssssyyyhhhhh...

ehehehe...and i setuju yg apa yg u ckp tu...org selalu marah2 ni sbb x lepas air kottt...bil air tertunggak katanakan...tu yg dok kusut sokmoooo.....eheheheheh.. :P

peej said... [Reply to Comments]

ezzah - oh hi..welcome..
haha tu la kan..tp susah jugak..if tertunggak x tau nak bayar kt mana..so nak xnak..kena la cimbclick..muahahaha..

Ezzah said... [Reply to Comments]

ahahahah...cimbclick???mcm mana tu? mybank2u pun boleh kootttt....muahahahahahhaah... :))

peej said... [Reply to Comments]

ezzah - haha..boleh jugak tu..kira xyah pergi post office la..'click2' kat rumah aje..settlee...ngehhhhhhh

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Aper kena kau nih!! Nampak gaya kena cepat kahwin lah...dah macam siut jer title n3 kau..
Ini memang kurang 'Astagfar' Remember Amarah adalah sifat yg terendah di mata Allah..

peej said... [Reply to Comments]

mama - what ever mother..siapa suruh baca blog org muda..pergi baca blog2 keinsafan..pii..pii..

miss dinza said... [Reply to Comments]

haharhahah..aku x marah2 peej..

Ceera said... [Reply to Comments]

aku plak yang jadik kusut baca entry ko nie..

SJ said... [Reply to Comments]

hahaha.. kebetulan! topik yang sama dibualkan masa lunch tadi.

i told them, if i'm not married by 28 years old. tolong kawen kan aku aja. (no offence to those >28, tapi i noticed orang tak kawen umur >28, memang celaka.. generally lah. bukan semua kan.)

so yeah, kawen kan aje aku. tak nak menyusahkan orang lain kalau i tak kawen nanti.

hahahah..

peej said... [Reply to Comments]

dinza - haha..syabas..


ceera - kusut ke??kau bukan mood senyum 24/7 ke??


SJ - haha..elok la tu..tp kalau xda org mau kawin mcm mana pulak tu??

hasliyah said... [Reply to Comments]

hi peej..im ur not so new silent reader...

hehe...i actually suka u because u at all times being honest bout urself..which i think byk org fail sbb susah nak buat..

air x lepass??..tak bleh tahannn..kena komen dowh...yupp..it's the hormone thing..kalu tak lepasss..tu yang lepasss amarah ke lainnnn....padahal tak de isu punn...heheheh

peej said... [Reply to Comments]

hasliyah - holaaa..so noy boleh mengaku reader..xde silent dah..
thank u..so sweet..evento sampai sekarang x tau apa la yg orang ckp honest sgt..rasa mcm x aje.. ;p
nway..kan kan..susah jd perempuan..hormon terlebih2..huhu..

syazana said... [Reply to Comments]

Peej...
100% agree..
hahahahahaha3

lenny said... [Reply to Comments]

peej,
suke hati org tu lah kan
tu kan blog dia,dia nak marah ke, dia nak tulis suke2 ke,
after all it his/her blog.. lantak kat dia lah... kan? hehehe

peej said... [Reply to Comments]

syazana - kann..


lenny - iye ..siapa x bg pun.. blog ini pulak bg tau..sebab2 org marah..n cara mengatasi..
btw..ada kena mengena ngan lenny kravits ke?? nama nak sama dah tu..

Anonymous said... [Reply to Comments]

heehehee.kelaka la u ni pija..

jz found ur blog n berpinar baca entry ke belakang2..i like!

but entry u yg ke depan2 ni byk emo jgk ye..maybe kesunyian or terkenangkan sum 1? =)

tp part entry2 org emo tu normal la kot.mcm u pun luahkan semua kt blog kan.tu cara terapi lepas tensen la kot.

n kalo u kusut,takyah la baca jugak spt u pesan kat reader2 u...

peace!

p/s : i xde blog.u can call me zehan

viruspadu said... [Reply to Comments]

peej, tutorial plisss hahahahahahaha

Along said... [Reply to Comments]

konfem banyak orang gugel search carik tutorial masturbate dan jumpa blog kamu lalu hampa sebab takde haha.

ai said... [Reply to Comments]

JEMAH, moh la kita wat tutorial tu dulu...malam keliwons ni! kahhhhhh. Biarkan mereka terkulat-kulat.

MOH KITA!!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

kah kah kah

jom ai jom hahahaha

Azalea said... [Reply to Comments]

Peej, ingat aza? Lama x beli baju dgn nonoy-b. Anyway x jd silent readers peej dah. Xleh tahan d0h baca n3 ni! Hahaha.. Agree 300%! Mak pun dah kawen, jd mak mengaku la ye MEMANG 'air' penuh klau mak emo x tentu. Dpt je mak 'ayu' semula. Wakakakakakaka mampos aku mengaku sejujurnya secara terang2an! Jd kpd mak2 org tu jgn malu2 & segan2 angkat tgn yer?! Larikkksssssss!!

Azalea said... [Reply to Comments]

Owh.. Lupe nak tambah. Pasanganku pun mmg em0 gak. Bkn perempuan je ye peej? Dah dpt manjang senyum. Mood pun baik je. Klau x, tanya 10 patah jwbnya sepatah. Tensi dgn keje la, itu la pdhal air byk! Oppss! Mak terbgtau rehsia lak. Larikkksssss laju2 lg!

peej said... [Reply to Comments]

zehan - hi..welcome ..a ah lately tuan blog pun emo lebih..haha..tah2 tuan blog pun kes bil air tertunggak..ngehhhhhhhh..
iye..mmgx baca pun kalau dah sakit sgt jiwa..


vp - uhukkk *tersedak..


along - ada ke orang google mcm tu??tgk video sudah kot..ooppsss


ai & vp - amboiii..sikit punya eksyen kan..fine..mentang2 la mak ni innocent lg suci kan..xpe..tunggu la nanti mak dah ade laki..hari2 mak jadikan malam keliwon uolls..haha


aza - hi..of coz la ingat,.xkan lupa pulak.. :D haaaa.. seee..maknanya mmg betul la teori tu kan..semua pun mcm itu aje..kalau menyengih semacam tu tau la kan.. hahha

Tina Banana said... [Reply to Comments]

hello.......

haha.. nak gak jawab ni.. ;P

aku dah makin terer berfantasi okk.. ko jgn main-main.. hahaha.. dah kata practice makes perfect! ;P

peej said... [Reply to Comments]

tina - fineeee...tau la boleh practice kannn...herghhh

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

HAHAHAHA!!!! Aku baru keluar dari kepompong nokk, semua update update blog orang aku tak sempat baca..ni ha baru nak baca. Haha

Tapi kan, aku ni pon suka marah-marah, sebab tu lately entries aku semua berbau naga. Tapi tu sebab dah lama aku simpan okkkk, skali dah tak tahan, terlepas lah pulak..haha!

Tapi lawak ah kau ni! Dah serious serious, skali ada isu masturbasi! HAHA!

But betul ah, kalau perempuan yang selalu marah marah ni, selalunya tak kawin lagi.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...