Instagram : @peejburhan

vain pot~

memandang berbuka x makan apa sgt..
harus la mcm menggelupur jugak kan..
so makan kat oldtaste..senang x jauh dpd umah pun..

haruslah gedik snap2 muka sendiri kan..
nak tgk color rambut la konon..
tp x nampak la pulak..
so rasakan muntah tgk aku tepek muka aku byk2.. ;p



:: x nampak la kan..hmph.. ::
:: rambut dia ni elok je nampak ::
x pe konon2 ala2 myterious la konon...
orang2 istimewa je bole nampak..ngeh ngeh.. ;p
oh aku adalah makan mihun kari di sana....
lepas dah dpt makanan tu harus la terus lupa nak snap picture ke apa..
galok sgt bercerita..
nak tgk gambar sila ke blog noy ye..

ok tu je..
haha mcm entry x ikhlas nak update aje ;D
ta-ta

3 Comments:

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

gojes..:D

peej said... [Reply to Comments]

nadiah - thanks ;p

nasaoji said... [Reply to Comments]

cantik plus comei jer aku nengok ko nih!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...