Instagram : @peejburhan

si kenit yg comel~

tina ni dah nak jumpa dia berabad2..
sama ada aku busy..or dia yg x turn up..
hampeh minah tu..memanjang cancel..minah cancel je kerja
so last tuesday..xde apa plan..ajak la jumpa..
aku ckp la malam aku msg..confirm balik.
siap cakap..aku tipuuu..nanti aku x msg..
hello..dia yg tiba2 cancel..cakap aku pulak..
eh tp mmg selalu jugak aku terlupa balas msg ke apa ;p

malam tu kita org call2..xde jawab..
hampeh..ingat cancel lagi..rupanya hp dia tertinggal dlm kereta..
so contact2..suruh dtg umah kita org aje..
malas nak keluar..
noy la nak sgt jumpa kenit tu..
ok aku mmg adalah geram..tp as usual..aku menjadi tukang tgk aje..
x reti hoih nak kebek2..
noy la berkepit aje ngan mikhail tu..


:: noy yg suka n pandai melayan budak kecik ::



dah lama xde gambar budak ini dlm ini blog..
so sila la tatap ye..
susah betul nak snap pic dia..
sejap pandang noy..kejap pandang mummy dia..
aku ni dia x pandang..hoih..kijam kau..
aunty peej x sweet kah untuk di tatap???






:: akhirnyaaaaaaaaaaaa..pandang jugak :D ::

tapi kenapakah eksperasi muka terkejut mikhail??/
am i that scary..??
ke sebab cantik sangat..larikssssssss..

tina lepak until 11ish..elok tina nak balik ice pulak sampai..
ye la..memula call tina x dpt..
so buat la plan ngan ice..tiba2..minah tu ada pulak..
xkan nak cancel..
tina gerak awal..lepak ngan ice la..
tu pun die gerak sebab sedar diri nak kerja..
ingat nak terus sahur umah aku ke apa..haha..

e eh..tiba2 emo..sebab ice pun dah nak kawin hujung tahun..
masihkah akan lepak2 lagi??
rasanya huda ok..tapi still..umah dia jauhhh..mesti sekali sekala je lepak..
niceeeeeeeeee..semua kawan2 makin berkurang..
hope x jadi mcm tu la kan..
i mean..hope kawan bertambah..sebab ditambah wife/hubby masing2..
but we never know kan..ade je partner jenis jealous2 x bg kawan la apa la..

ok-ok stop..mood harus happy2..
bukan mood emo2..
ok la..tu je...ta-ta

13 Comments:

Nonoy said... [Reply to Comments]

anak aku!

cookie devine said... [Reply to Comments]

chumelll

ai said... [Reply to Comments]

oiii..budak pipi cenbong!! geram aku tengok!...

kwn makin kurang ye? perasaan kau je tu..

peej said... [Reply to Comments]

noy - gilo


cookie - comel..


ai - perasaan kot...tp rasa mcm tu aje..haha

Kakak & Adik said... [Reply to Comments]

salam perkenalan...comelnya!!
*jemput singgah ke blog kami http://something4youandme.blogspot.com utk jualan colored stones yg menarik!*
terima kasih :)

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

tombamnyo pipi bdk itu....

peej, kalau kawan berkurang.....akaq sudi berkawan dgn ko....
tp kalau nk lepak2, kite lepak kt YM je lah yer...hhhaa....hhhaa....

peej said... [Reply to Comments]

kak n dik - wsalam..


iekan - oh sgt la malas ym2 ni...tp nanti if kesunyian akan muncul la kat situ.. ;p

swit@kon said... [Reply to Comments]

oh. super bulat. kat blog tina nampak kicik je. kat blog ko dah makin tembun. chomellah anak nonoy. eh anak tina. hehehe

p/s: bila aku nak jumpa korang eh? lama gila tak jumpa!!!!

Hussain said... [Reply to Comments]

anak aku jugak!
hehehe..

tak puas lepak ngan korang mlm tu.. kalau tau aku dtg awal skit.. ingatkan korang cancel sebab senyap je..rupanya hp dlm keta.. hampeh!!

takpe, next time wokeh!

tu la.. everyone's gettin married.. aku mcm sedih je.. walaupun aku dh kawin, hahaha.. mengong!

tapi takpe babe.. friends forevah and evahhh....

Tina Banana said... [Reply to Comments]

ja,

td aku rasa aku komen pakai email papa.. haha..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

dah besar mika..mata dia cantek kan..

nasaoji said... [Reply to Comments]

comei mika!..

hurrmm..ramai dah kekwn ko yg nak kawen tuh..

Nadia Yuna said... [Reply to Comments]

i feel da same. almost semua kawan2 yang majoritinye 'cikgu' kawan2 sama belajar semua dah kawen. Sangat boring da takde kawan nak borak2 nak nangis2 nak gelak2.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...