Instagram : @peejburhan

Selamat Hari Raya~

[STICKY MODE]

as usual..raya nak tiba..
blog world akan semakin sepi..
semua akan mula start cuti n balik kampung masing..
aku tahun ni blk lambat kot..
sebab second raya noy kerja..
so maybe third raya baru balik..tu pun x lama..
sebab khamis noy kerja lagi..
so beraya di kl aje... :D

walaupun dah ramai xde..
still aku nak amik kesempatan ini nak mengucapkan selamat hari raya..
maaf zahir dan batin...
zahir sebab penulisan aku yang kadang2 ada menyinggung perasaan sesiapa ke..
dah la lately blogging emosi aje kan..
n batin sebab kalau la blog ni ada unsur2 batin kan ;p
if x busy..n mood raya so-so..blog ini akan beroperasi seperti biasa..
begitu jugak aktiviti ber-farmville...wahhh sempatt...
if sepi tu..maknanya tuan blog raya sakan la noh...

ok la..cik pija nak undur diri ni..
nak hidang ketupat dan rendang kat tetamu ni..ewahhhhhhh..

motif pilih cartoon yg ayu lg kurus??
bg la feeling kurus kat sini aje..
sebab life x dpt kan..hahha..

oh drive carefully...
n enjoy ur raya..
umur panjang..kita jumpa lepas semua dah abis beraya sakan..
ta-ta

19 Comments:

sI tEDI said... [Reply to Comments]

selamat hari raya buat peeja sekeluarga...

hati2 di jalan raya. tahun ni balik melaka?

benz said... [Reply to Comments]

selamat hari raye peej..

aku konfem x on9 seminggu. balik kampung takde tenet. jangan lupe post gambo juadah di pagi raye. auntie masak nampak sedap semua... *drooolllssss* =)

maaf zahir dan batin.

IMCurtain said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community

viruspadu said... [Reply to Comments]

selamat hari raya peej

F A R Y N said... [Reply to Comments]

peej,
slamat ari raya....
mkn rendang jgn lupa snap..
kasi air liur aku meleleh berbaldi2..
hahahaaha

ai said... [Reply to Comments]

dah mcm rupa nonoy plak kad raye kau tu..

k peej, mlm ni aku nk bertolak blk klantan. Hepi Hari Raye... :)

shasha said... [Reply to Comments]

salam aidilfitri peej...maaf di atas segala salah silap..

~chacha~ said... [Reply to Comments]

beb, selamat hari raya .jgkk..
maaf zahir batin..
lama tak sembang ngn ko..

wehh kelakar siot gmbr katun ko tu..rasa mcm nak cubit2 je ko kan..
:P

Memey Anuar said... [Reply to Comments]

selamat hari raya,peej.
maaf zahir dan batin.

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

selamat hari raya, maaf zahir batin yer pija.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun nak wish selamat hari raya..maaf zahir batin..

cun la kad raya..

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya,Peej.Maaf Zahir & Batin..

Balik kampung..wooo Balik Kampung Wooo..Hati Rianggg..!

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

Peeja,

Selamat Hari Raya AIdilfitri
Maaf Zahir batin kita yeee..
Moga raya ni bertambah2x ceria..


suka tgk cartoon tu comel.. :D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite da berada di shah alam!! ahaha esok balik pulak tganu nak beraya rumah tok.

KT-shah alam-tganu

lps tu, tganu-n9-shah alam

lepas tu, shah alam-KT

gile tak gile. haha. kite akan mengangkut laptop dan broadband jd silakan update blog ko walaupun nk dkt raya ni! haha

SELAMAT HARI RAYA, PEEJ. MINTAK MAAF KALAU ADA SALAH SILAP :]

mya said... [Reply to Comments]

selamat hari raya peeja.. :)

Yana said... [Reply to Comments]

selamat hari raya kak peej!:)

Tijah said... [Reply to Comments]

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

dgn ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem

mieoney said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Peej...

Nadia Yuna said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya =)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...