Instagram : @peejburhan

sedap banget~

kami order kuih dpd kawan noy..
x rasa pun..order aje..saje nak try..
so last saturday tu dia hantar la...

wah..siap pack lawa..
presentation harus la lawa kan..
dia kata rasa kalau x sedap, 'maaf zahir batin' terus pecut kereta..haha




hoh besar gila..
ni bukan kuih raya la..
nama pun american cookies..
ada 4 flavours chocolate chips, hersheys, cadbury, kit kat...
ok apa lg..terus makan la..
xkan nak hidang kan..


hoh...mmg terbaik ok..
tah berapa byk aku bedal..
mmg feeling famous amos la..
oh n 4 balang tu rm50 aje..berbaloi kannnnnn...

apa yg membezakan??
ialah chips2 itu..cookies semua rasa sama..tp if makan..chocolate2 yg ala2 cair2 tu ialah kit kat, cadbury n so on..
serious sedap..
membayangkan noy yg beli aje aku kawal2 diri makan..
kalau x rasa nak bedal je semua sampai licin..
paling favourite ialah cadbury itu..terbaikkkkkkkk...
hoh..nanti boleh order lagi :D

10 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

wow.. tengok pun nampak sodap...

Tina Banana said... [Reply to Comments]

boleh order lg ke? ke dh tak leh?

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

yippee. i got mine too :) belum bukak lagi.hehehe.

Anonymous said... [Reply to Comments]

kue raye sket!
ahaha!

chentaMAYA

.Faezah Zakaria. said... [Reply to Comments]

boleh ker tulun advertise, kot-kot boleh order jugak. thanx.

Leen said... [Reply to Comments]

cam best giler je.. camner nak order ek.. lpas raya ada lg x?? huhu..

Ann said... [Reply to Comments]

Hi Peeja,

bole order lagi tak lepas raya??

SR - Ann

syida_spears said... [Reply to Comments]

kak peeja, advertisela biskut tuh...cam soo00dap..ngeh3...bole pos smpai penang kaa?

nasaoji said... [Reply to Comments]

nampak cam sedap smpai aku telan liuq nih!..

iklan kan le sikit s pembuatnyer..:)

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

nampak mcm setappp
suke yg coklat2 ni
nyam2...

hehehehe
mane nk order??
nmpk best..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...