Instagram : @peejburhan

repeat keesokkan hari~

memandangkan hari jumaat lagu x best..
harus la rasa tidak kepuasan hati aje..
nonoy mmg dah plan nak keluar ngan kawan2 crew2 dia..
mmg la rasa nak ikut..tp noy x bg mula2..
keji kan..dia kata aku menyibuks aje..FINEEE!!

tp agaknya dia kesian jumaat x best..so dia ajak la aku n jonet join..
tp jonet x dpt nak join..sebab dia nak kena blk nilai dah kan..
so aku mcm teragak2 aje nak join ke x..
sebab kang aku kesepian..
aku ni dah la if orang x biasa aku mcm x tau nak sembang apa kan..
tp noy kata kawan2 edan pun ada...so ok aje la kan..
ok xde la sebab nak gedik ngan dorang..
tp dah lepak berkali2..so mcm dah ok..
plus kawan2 dia macam ok..xkan biarkan kau menjadi beruk keseorangan ke apa..heheh..

hohoh...x kerugian betul ikut..
adalah sangat gembira..
sebab both parties ok..
i mean kawan2 edan pun ok..kawan2 crew noy pun ok..
so adalah riang ria n sangat gembira..
n as usual..crowd di hari sabtu adalah best2..
lagu pun best.. :D
so macam perfect night out ..la la la..~

gambar adalah banyakkkkkkkkkkkk..
ni pun aku masukkan sikit aje..
janji cukup syarat gitu..




huah huah..
minggu ini hendak pergi lagi kah??
atau minggu2 akan datang :D
xde siapa buat open house..so open clubbing pun jadi la..
ke ada orang nak ajak ke open house..
wah gila x malu tanya2..

ok itu aje..bye bye birdie..

3 Comments:

ceritacherita said... [Reply to Comments]

peej, clubbing mana yg tgh best skrg ni? teringin nak jenguk. saja suka2, dulu2 masa dibawah 30 tahun selalu la pergi, tapi skrg tidak lagi, tapi sesekali adalah teringin just tak tau nak tuju clubbing mana yg tgh in.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe, open club namanye ni...
nex year kalo akak buat..mesti datang..takyah malu2..coz akak pun malu2 gak..hehe

peej said... [Reply to Comments]

cerita - depends suka lagu mcm mana la.. sebab lain orang lain citarasanya.. :)


darling - tu la open club lg best..ngeh..Insyallah if xde apa2..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...