Instagram : @peejburhan

Ramadan - day 21~

last friday ke BB..
sebab noy nak carik mini lappy..so alang2 berbuka luar terus..
punya la lama perempuan tu nak pilih..penat ok..
kejap nak ni..kejap nak tu..
oh berbuka tu ajak farah sekali..
sebab dah byk kali dia ajak makan ketam..

sian dia..kita org mmg dah kat bb..
so dia jalan kaki ok dpd klcc ke bb..
sebab malas nak naik cab..confirm stuck dlm traffic kan..
gila hebat ok..kalau aku..baru berapa langkah terus mak pengsan kot..
so just imagine..farah sampai dah selamat kat low yatt..
noy x abis2 lg decide nak mana satu..

after berjam decide..
dah letak deposit..n orang tu nak install apa patut..
kami berjalan la sampai ke hujung utk makan seafood..
hua hua..xde orang pun lagi..
ke kita org yg x menyabar nak makan..
siap time order..telan2 air liur lagi..haha lawak..

tapi order je la..suruh dorang hantar 7.15pm..
bagi panas2 la konon..


:: keceriaan dapat makan jugak seafood..huhu ::

tgk dah 4.15pm...air je sampai..
makanan x sampai..apakah..
harus la..tanya berkali2..manakah makanan..
nasib farah ada bawak pau sambal..ngap itu dulu..
hohoh..lepas tu sampai la makanan2 kami..

:: siput masak pedas ::
:: asparagus belacan ::
:: beancurd oyster ::
:: ketam sweet sour ::
:: siakap masak asam..ingat nak stim..miss communication..dpt masak ni pulak..tapi sedap jugak..masak asam pedas..oh suka ::

lepas tu terus la ngap2..
dah x pandang kiri kanan dah..
tgk la pic bawah ni..
semua orang busy2 bergerak2..laju2 aje..
lapar benar kot..haha



nyum nyum..
gila banyak..makan 4 orang aje..haha..
selalu order mcm ni makan 7 org..
haruslah kenyang gila sampai malas nak bergerak aje..
dah la licin ok kena bedal semua..la la la..

lepas tu nak menapak balik ke low yatt...
seksa betul rasa...
noy n edan laju je jalan..
aku n farah berlengang lengguk je tercicir kat belakang..lantak..

sampai lowyatt siap malas nak naik atas lagi..
bersantai tepi tangga..haha buruk perangai..
siap ada kawan lama dtg jumpa aku..
hoh..nampak sgt dok tgh2..orang pun boleh nampak..
dah rasa2 segan..baru la reti2 naik atas join noy n edan..

hoh puas hati makan..
time tu mmg la menyesal sbb mcm byk gila makan..
tp ni tgk balik..rasa mcm nak lagi ajo.. ;p

10 Comments:

FIERA said... [Reply to Comments]

JAP JAP....kak peej salah taip 4.15 ke 7.15?

linda said... [Reply to Comments]

gulp, pija!!!!! waduh2X... telan ayaq liuq gue nih...

..tora.. said... [Reply to Comments]

sedapnyeeeeeeeee

Ceera said... [Reply to Comments]

farah jalan kaki??

memang hebat... dah la bulan pose.. kalau aku pengsan jugak..

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

serious aku nak makan lagik!!! hahaha tapi bila mengenangkan nak terbarai jalan tuh, haha fikir lagi sekali :) tapi best! thanks to korang menceriakan suasana hari friday ku :)

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

kat bb area mane eh?

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

best dowh mkn seafood. nakkkkk :P ahaa betul bak kata fiera tu, adakah ko typo pukul 4 ke pukul 7 tu?

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

haah..area mn tuh ekk...mcm yg kat belakang2 park royal tuh..ye ke???

Tina Banana said... [Reply to Comments]

tak ajak aku punnnnnnnnnn

Anonymous said... [Reply to Comments]

kat ner nie..cam besh jek..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...