Instagram : @peejburhan

Ramadan - day 13~

nothing muc..hari yg malas..
konon xnak tido..sebab nak pergi post office pukul 9am..
last pukul 8ish am dah x tahan..tertido..
tp bgn around 11ish...walaupun masih rasa x cukup je tido..
tp gagahkan jugak ke post office..sebab malas nak pergi petang..gila ramai orang..

settle semua..lepak umah..
sangap lagi..
mata terkebil2..lalu tertido..nice...
sedar2 dah petang..haha..
mama n papa dah selamat pergi pasar juadah dah..
since mostly lauk2 pusing2 macam tu aje..
dah tekak mcm tu..tu je la beli pun..
so aku snap apa yg lain la ye...


:: mama buat pengat pisang..sgt sedapppp ::
:: kuih2...gula melaka adalah basi...buduh..die in hell peniagaaaaaaaa !!! ::
:: asam pedas daging x berapa best..lg sedap aku masak ;p ::
:: masak lemak pucuk manis n labu ::
:: pajeri terung ::
:: bubur lambuk yang di bagi oleh kerani mama dulu..dia kata teringat mama..oh abg ni la yg kes poch itu. ::
:: keseluruhan lauk ::


ok aku xnak buat penutup..
aku nak masak utk sahur ni..
byeeeeeeeeeeeeeeeee....

7 Comments:

-ilyannur- said... [Reply to Comments]

blog ni asyik pic makanan je.. tergoda i bulan2 puasa ni haha

lily lotus said... [Reply to Comments]

sabau jerlah buah melaka tu basi..mmg dugaan tul bln2 puasa ni

kojah said... [Reply to Comments]

sedapnyerr pengat pisang kakkk

Nadia Yuna said... [Reply to Comments]

Ya Allah. Macammane la boleh basi buah melaka tu. Adoilla. depa ni pon satu. meniaga la benda elok. =(

** terliuq tengok pengat pisang.. **

Nad (Otak Belacan) said... [Reply to Comments]

'Die in hell peniagaaaa!!!' yang mahal tuh. Kekekeke.

Yana said... [Reply to Comments]

ohh emm geee!pengat pisang tu nampak sedappp gila.

nasaoji said... [Reply to Comments]

lam tak makan pajeri terung tu..

sedapnyer nampak!..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...