Instagram : @peejburhan

pentido yg ganas~

rumah aku ni x besar..
ada berapa bilik aje..
so dpd kecik mmg tido ngan nonoy aje..

kita orang tido katil mcm ni..

aku tido atas..noy tido bawah..
harus la aku atas kan..sebab kakak..huhuhu..
paling x suka if tido mcm ni..
macam2 hal jugak la...
kadang bila tido..carik2 bantal x jumpa..
rupanya dah jatuh bawah..bila aku tarik..noy main tarik2 balik..
padahal tu bantal aku..bantal dia semua dah ke lantai...
ngan xde privacy nye..tgh malam nak bersuka ria pun x boleh..
ada je adegan2 dia menyibuk mcm ni..

tapi banding ngan sekarang...
aku lebih rela tido mcm tu kot..
sebab sekarang dah x tido bilik atas..
tido bilik bawah aje..
bilik bawah katil queen..haih tu lain lak cerita..

senang cerita aku mmg x suke la tido kongsi2 katil ni..rimas..
aku suka tido lapang..tapi if terpaksa bersempit..
rasanya aku dpt la kawal diri dpd kesana kemari..
unlike ada sorang budak tu..pentido yg ganas...
kes bantal kena amik toksah cerita la..mmg byk..
bantal dia elok jatuh bawah..tp nak curik bantal aku..
xnak lepas lak tu..kena pukul2 baru lepas..
wah dia tido berani la pukul2 kan..
kalau jaga..harus aku kena pukul balik..

tapi walaupun dia tido..dia x balas ngan pukul..
dia balas ngan cara lagi keji..
everytime aku tido mesti terjaga..
sebab belakang aku sakit2 aje..
rupanya dia dok la sepak2 belakang aku..
aku x tau la apa punya jenis tido..
tp mmg aku akan terhimpit..dia je bolot kawasan..
mencik ok..

macam ni la dia tido selalu...
kalau x sepak pinggang aku..dia sepak bontot aku..
tgk la..muka i tido terus menjadi masam gitu..haha
oh excuse my drawings la..gila malas nak lukis elok2 aaa..

kadang2 penat main laptop..
main la atas katil sambil meniarap..
sama aje..sana sini dia sepak la..tumbuk la..
gila la minah tu..
aku terus bangun nak snap..
elok aku gerak..dia tido elok pulak..
tp...aku satu malam berjaya jugak snap..miahahhaha..


seeeeee thatttt...mak tidak kelentongs uolls...
pengganas kan perempuan itu..
xde belas kasihan punya tido..
oh gambar kasi blur untuk merahsiakan identiti pentido yg ganas itu..
wah rahsia la sgt..padahal tadi terangkan dah bg tau nama ..

terima je lah kan..
nak buat mcm mana kan..
x lama pun..thn depan dia dpt roommate baru..
bersiap sedia je la kena sepaks edan..haha..
hoh..tiba2 maks emo sebab membayangkan akan kesepian selepas ini..
kominyoooooo..don't leave me.. :|

16 Comments:

La Diva said... [Reply to Comments]

hahha nak tergelak aku! family aku ada sorang, anak sedara aku - kecik2 lagi kaki dia dah naik kat muka orang. sabau je la!

tapi babe, nnt dia dah kawen musti ko rindukan penyepak nonoy! hihi

shasha said... [Reply to Comments]

hehehehe...lepas ni edan la pulak sakit pinggang kena sepak dgn noy...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haha.. rahsia la sgt ekk..
adik aku pun sama, tidur stok sepak2 org.. aku geram, aku pukul2 la dia balik.. kejut2 dia suh bgn tdur elok2.. saket2 blakang woh.. aku dh x brani tidur muka ngadap adik aku psl ada satu mlm elokkkkkk kaki dia landing kt muka aku.. siottt

Tijah said... [Reply to Comments]

kahkahkahhhh! ko pun cari la rumet jugak nok

Ceera said... [Reply to Comments]

hahahaha

nasib ko la noy..

nasaoji said... [Reply to Comments]

cian ko..kene tendang!..

mak aaii..ganas sehh...spe la bertuaj jd peneman tido cik noy tu.. :)

[z@ck] said... [Reply to Comments]

hahaha..konfirm after dia bc pos ni..trus dia blackmail akk la...
kahkahkahkah

lily lotus said... [Reply to Comments]

dah ada teman baru nanti berubah kot...

Liyanaroxx said... [Reply to Comments]

hahahahaha...can't stop laughing!!!lawaka ar ur sis tdo kak peej...sabor ajelah~!!tapikan,musti rindu keletah dia nnt bila dia dah xde...=p

MisZ PinKy said... [Reply to Comments]

ahaks..
my sis pon same jee..
siap muka kne siku..
pastu muka sayer penah kne sepak..

saba jeee..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha gile ganas tido. visual yg ko lukis tu pulak sgt sgt sgt menggambarkan keadaan yg dimaksudkan!! :PP eh adik kite pun tido camtu. lagi la hebat, siap melintang antara penjuru sini dgn penjuru situ.. lolx

edan, bersedia!! :P

mama-khayra said... [Reply to Comments]

hahaha...nape pompuan tdo ganas ek.my dotter kecik2 dh tdo ganas.tiap2 mlm muka kene sepak ngan die hihihhiii..

Syima Syaz said... [Reply to Comments]

cam sweetnyeee....

Otak Belacan said... [Reply to Comments]

Sumpah kelakar gila entry ni. Gelak tak hingat! Time check: 149am.

oops. Haha.

Nonoy said... [Reply to Comments]

babi pija whatever.....
as if kau tido tu senonoh sgt...
luckily saya tak reti bercerita.
kalu tidak conpormm kau lagi ganas.
pija tido macam katak!!!!!
bontot tonggek muke tersembam di bantal.
hahhh padan muke.
bye!

linda said... [Reply to Comments]

noy,

relaks2.... thee.... ramai je yg tido ganazzz including me :P cuma nasib baik org tak amik gambar i tido jer.... theee...

pija, as i said b4, i suker je tgk u lukis2 tu, cuteee

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...