Instagram : @peejburhan

mengidam~

selepas berpenat lelah urusan baju..
terus berdesup ke drive through mc d..
sebab aku n noy adalah teringin nak ayam goreng mc d..spicy..
sampai order2..dia kata xde..original je ada..
kita org cakap kita org nak spicy jugak..
dia check2..tiba2 dia kata ada..
tah apa2 kan..baik dpd awal kau cakap ada je..tah apa2 tah..




gile sedapkan..
pedas gila..suka betul..
shit..tgk ni rasa mcm nak lagi ajo malam kang.. ;p

13 Comments:

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

Sodap jugak tu..rasa nk beli time on way balik putrajaya kang..nyum nyum!

sI tEDI said... [Reply to Comments]

x pernah makan ayam goreng MC D. Tapi derang kata sedap dar kepsi..
nanti aku nak try :)

Nonoy said... [Reply to Comments]

rambut berlepets. mak tak ske

shasha said... [Reply to Comments]

ntah kenapa aku lagi suka ayam kfc dari mc d...

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

uhuh....dh lame x mkn mcd:(

nasaoji said... [Reply to Comments]

huurrrmmm....mujur idak d taruk cheese bege, klu tak, saya kompem ngidam jua kak peej!..

lily lotus said... [Reply to Comments]

uii..ada ayam ekk..haha..ketinggalan ERL

ai said... [Reply to Comments]

:(

Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

mmg dlm photo tu nmpk mcm gilepedas =p~

Ceera said... [Reply to Comments]

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

takpe, take ur time k..

dyan . said... [Reply to Comments]

iyarhh..setuju.. ayam mcd spicy adalah paling sedap..

lagi sedap dari kfc..
tapi awas bagi yg ada gastric.. hehe..

dyan . said... [Reply to Comments]

its ok peej.. take your time.. kami akan setia menunggu..

puterikurekure said... [Reply to Comments]

takpe la pija. jaga diri ye. nanti kalau dah ok, sila update laju2 ek.

oh ayam goreng spicy mcd idamanku!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...