Instagram : @peejburhan

masih mood raya~

dunia blog masih sepi..
ingat aku pun nak sepi2..
tapi nanti bertingkat2 pulak entry..penat nak byk2..
so kasi up sikit2 la..

oh aku mmg buat baju raya pun..
x kuasa..n like i said..xde la rasa mood raya sgt ke apa kan..
mood pun..mood masak n kemas2 aje la..
so mmg xde prepare baju ke apa..
ingat nak pakai je baju mama mana2..
since dah muat kan.. :D

sampai pagi raya..
after je siap2 kan makanan..
dah rasa penat n letih gila nak carik baju..n nak gosok2 la..x kuasa..
bukak almari..nampak baju dah siap iron..capai aje..
plus baru pakai sekali je baju tu..so lantak...
so xde istimewa ke apa..
baju adalah ulang tayangan..haha..



:: yee..gambar wajib angle atas..konon runcing..tp xde pun..kata bulan puasa melantak je kerjanya ::


:: papa n PG pakai baju melayu dpd noy tunang tu.. ::

as usual..after sembahyang raya umah aku di serbu..
di serbu oleh ex officemate mama, merangkap kawan ayol jugak..merangkap kekasih lama seorang blogger jugak...wah sempat mak caruts uolls..haha..
merasa la kau kena tatap gambar ni nok..
oh merangap jugak saudara seorang lagi blogger..
hah kau..semua pun la nak ada kena mengena..

dia mmg suka serang pagi raya..
vefore balik kg semua..
sebab nak makan sambal daging..
dulu masa bujang lagi la..malam raya dah datang nak makan sambal ok..gilo..


:: jon n ayol ::

dulu rapat gila ngan ayol..muka dah la lebih kurang..
so selalu orang akan ingat adik beradik..
sekarang dia dah ada family..sudah kurang la..
kalau x mmg balik2 muka dia je kat umah aku ni..


:: dorang tgh tengok gambar tunang ayol n noy ::
:: melayan anak..haha..dah jadik bapak dah dia.. dulu zaman muda...tiap minggu pergi yeah..yeah.. aje kita orang.. :D ::

:: semua makan sekali ::

dorang gerak pukul 10ish..
ingat nak bergerak terus ke umah acu..
sebab acu nak balik kg dah..
sekali datang lak family ayun n kak siti..
so duduk kejap..

:: layan2 lagi ::

tu pun me, noy n edan gerak dulu ke umah acu..
later baru yg lain2 join..
oh aku x snap gambar byk...
ni pun amik dpd noy punya...
tp xde la amik semua..kejam pulak..
nanti dia kata nak update..tp dia kata la..entah bila aku x sure..haha..

ok tu je..aku kelaparan ni..
x makan lagi..mau makan apa ahh??
mau masak apa ahhh..ke keluar aje ahhh??
kenapa byk sgt ahhh ahhh???
ok ta-ta...

3 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ko mood dangdut kot byk ah ah tu.. hahah kidding :P kire ok la tu, bersederhana dlm berpakaian raya. pakai je apa yg ada ^^

joegrimjow said... [Reply to Comments]

wahaa
gambo2 yg meriah
huhu

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

kalo xsebab kwn aq nak dtg beraye~
xde nye aku nak pakai baju raye!
ahaha~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...