Instagram : @peejburhan

macam biskut~

blog aku ni mcm sumpah-sumpah..
asyik bertukar2 kulit aje..
aku mcm x puas hati ngan layout before this..
sebab aku rasa sempit aje...
tah la..dah bertahun pakai 3 column..kiri kanan..
bila tukar aje..aku jadi ala2 confuse aje..
so berusaha mencari lain..n jumpa..
oh suka layout baru ni..nampak kemas aje..
rasanya mmg xkan tukar lama kot..
if buhsan sgt..tukar2 color aje kot :D

oh sini nak umumkan..
cbox is back ya'll..




macam biskut cbox ni..kejap ade kejap xde..
biasa la..bila bad mood n malas nak melayan merepek..kasi hilang la cbox itu..
ni dah rasa mood happy2..so kembali la dia..
so kejap ada kejap xde..

plus aku ni suka pengesian..
sebab aku tau ramai penggemar n pengomen tetap cbox..
mcm suri, katy n ada la few lagi...
sbb ada yg suka cbox..x kuasa nak bukak comment box ke apa..
or maybe x reti ke apa..
aku pun x sure..

oh tiba2 aku rindu pengkomen2 lama aku..
penunggu setia cbox jugak...coco, melly prue..ada jugak lg few..tp aku paling ingat dorang ni la..
aku x sure la ada lg ke x dorang...

xpe..ni mood baik..so mari lah bergumbira di cbox ye..
ok tu je..ta-ta..

5 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

hurrrmmm...ni gelap lak...

ok..senang membaca.. :)

ai said... [Reply to Comments]

A'ah...suri adalah pengomen 'cebok' tegar!! kihkih...

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - aku suka gelap :D


ai - aku ingat apa la 'cebok'...rupanaya cbox...tu la kan..gila tegar budak tuh..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite pun mcm lama x isi cbox tu haha. jap2 kite nk menyemak kat cbox ko :PP

peej said... [Reply to Comments]

ye..sila sila..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...