Instagram : @peejburhan

klcc with the girls~

last tuesday pergi klcc..
dah lama nak bawak mama..
tp x jugak pergi2...ada je kita org ke sana ke mari..
kesian dia...so dah xde apa buat tu..
malam tu pergi la klcc...

tgh siap2..tgk dia x masuk2 jugak bilik siap..
so ke depan la..carik dia..nak suruh siap..
sekali dia boleh ngadap pc lagi ok..
hoihhhh...pastu buat2 terkejut..dia ingat x jadi pergi..

pergi around 8ishpm..
sampai aje terus tuju destinasi..
mama carik subang jenis ada coloured stone yg besar2 tu..
tp x pernah jumpa..tp ada sekali aku kelaur ngan noy jumpa..
tu yg terus bg tau dia tu..terus makcik tu ajak pergi klcc aje..

sampai lak..elok benda2 tu ada 50%..
harus la sakan makcik tu...


:: haha apesal rambut noy mcm atap rumbia..miahahahhaha ::
:: mama yg rambang mata mcm semua dia nak...orang tu lak gigih tunjuk itu ini..walupun 50% mahal jugak la..so kena la kawal2 sikit ye ::
:: baru nak feeling dah ada penyibuks ::



lepas tu ingat nak jalan tgk handbag ke apa..
tp mama cakap dia nak lepak2 minum coffee..
haha gedik betul..
tp ye la..lama dah x lepak mcm tu..
so lepak dome aje...
pastu sembang2 n minum2 aje..
sbb masih full dgn berbuka..so makan pun lite2 aje...

:: noy yg muncung kak nam..mama tu bukan lakonon..mmg tgh sembang ngan edan..eksperasi very the kak nams uolls..hahha ::
:: lagi aksi2 kak nam..tah apa kena budak ni asyik nak kak nam aje...oh aku try night shot..so gambar jadi mcm tu..mcm lawa aje kan.. ;p ::
:: me loff me mummy ::
:: wedges ::
:: noy yg membuat muka bengang sebab hanya dpt 3 ketul biscotti aje tp rm5.50..ok mmg mahal..tp sedapppp okiess ::
:: as usual..snap sendiri aje..dah xde orang nak layan..tp mengapakah geng arabs belakang tu tgk2??? ::



tapi x puas la nak jalan2..
ye la..masa singkat kan..
kejap je dah pukul 10ish..
x dapat jalan ke sana ke sini dah..
tp time pergi tu best...
sebab lengang je..mmg xde orang sgt..suke..
aku rimas if tempat pack2 sgt ni..
oh x shopping raya apa pun lagi..entah bila la nak pergi..
x rasa nak shopping apa pun lagi..
very the pelik kan..

4 Comments:

Leen said... [Reply to Comments]

saya pun x bershopping raya.. cam mls je... padahal nak dkt raya dah pun..

cookie devine said... [Reply to Comments]

sonok layan ibu.Walaupun dia suka kita ikut kepala dia tp mmg sonok ahh.

Tijah said... [Reply to Comments]

selamat hari raya nok. kem salam noy & aunty orait???

peej said... [Reply to Comments]

leen - kan..belum sampai seru kot..


cookie - kan kan...bila xde tu rindu aje..


tijah - okeh bebeh..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...