Instagram : @peejburhan

kesayangan bersantai~

ok enough resting..
ikutkan mmg nak je lama2..
sebab jiwa tenang ..xde kusut2..
x payah kecoh2 nak snap2 ke apa ke..
tapi harus beblogging kembali..

kerana as usual mama tanya2..
ramai email2, pm n chat pun tanya2..
ok boleh tahan penat nak jawab jugak tu..
tp tu semua x penting..yg penting ketenangan jiwa ini...
tapi sebab paling utama kena jugak blogging balik..
ialah..kerana kesian kat ayol atau panggilan glamournya KHAI ..pitam..
serious ke saat ini aku masih merasa geli2 buntuit dengar khai tu..haha
apa ke gila kau ni ayollll?????

anyway, kesian kat dia...sebab dia dah la dah kat melaka sekarang..
ikut perkembangan baca blog ini aje..
sekarang aku gedik2 nak rest...
ok dia mmg x complain apa..
tapi hari2 la dok msg ke..call ke..cakap dia baca blog..
so kalau dah sepi aje..apa yg nak di bacakan...
so here we go...

so ni ialah gambar hari sabtu..
masa session photo shoot untuk online boutique..
oh iklan...ada baju baru lagi..sila check it out..
panas2 lagi tu..hahahahha..
Alhamdulillah laju pulak bergerak..maybe nak raya kot..
so sesiapa belum ada baju raya..singgah2 la ye..
mana tau ada berkenan.. :D

oh photo shoot di temani kenit2 ini..
walaupun dorang stray..tp dah rasa mcm kucing sini..
yela makan tido semua kat sini..
oh lupa nak bg tau..zorro yg disayangi dah xde la..
x tau la org curik ke..mati ke..kena angkut ke..
sad kan :( so tinggal la berdua ni je

::tgk la tu bukan main selesa lagi dorang..dah feeling rumah sendiri ::
so cute kan..
panggil je terus pose for the camera...
manja bukan main dorang ni..esp belang..
keluar aje mmg susah la nak berjalan..leseh sana sini..
n dia pun x takut kena pegang ke apa..tergedik2 betul..
baru tau rupanya dia betina..
selama ni ingat jantan..sebab dia paling cepat besar dulu..

oren pulak jantan..
n dia ni konon nak manja..tapi jenis penakut n menggelupur..
kita bergerak sikit or nak pegang aje..mampos lari lintang pukang..gilo..
but still sayang jugak...


oh mak dorang sudah kembali...tompok...
lepas je putus susu mak dorang hilang x balik2..
musim mengawan la tuh..
hari tuh balik..tgk dorang ni mcm nak gaduh...dorang x kenal dah eh mak dorang??
paling best..mak dia pulang membawak perut yg buyung..
haiyohhh kau tompok..sexually active betul..dah berapa kali dah ni..
apa lepas ni kau letak anak kau sini lagi ke..
apa kau ingat ni spca...
oh selain mereka2 ini..ada jugak kucing2 luar selalu makan2 kat sini..
patut la cepat aje habis makanan...hmphhh..

tp xpe...semoga murah rezeki..
nanti nak pesan kat kucing2 itu..
x payah doa untuk nonoy dah...dia dah terlebih kaya..
walaupun dia yg beli makanan..haha..
tapi doa untuk online boutique pulak lah..haha..

ok tu je...
ok ta-ta

p/s : oh ayol the pak nam..we miss u n or aksi2 muncung yg pak nam suka nak dgr aku n noy bergossip..bila balik raya uolls??

2 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

Kesian ayol, tapi aku sukalah bond korang.Susah nak carik adik-beradik yang tak bercakaran these days

Btw, takpe Peej, aku percaya kalau kita kesiankan makhluk Allah, bagi makan etc, akan dimurahkan rezeki

peej said... [Reply to Comments]

chics - ada jugak bila time bitchy gila tu..mulut masing2 boleh thn..eh..sebenarnye mulut aku paling bisa.. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...