Instagram : @peejburhan

kerja jadi sinang..hati manyak sinang~

oh kita orang dah amik stock baru untuk online boutique..
nanti singgah la untuk shopping raya ye :D
bulan2 puasa ni penat lebih..
nak amik gambar x kisah lg..
tp membayangkan nak kena hadap berpuluh2 baju untuk di gosok..rasa nak pengsan ok..
so dok la tangguh2 aje..
ye la..aku sorang je tukang gosok kan...
nak harap noy mmg x berani la kan..lariksssssss..

so pikir punya pikir...so amik jugak lah stim iron...la la la..
mula noy dok cakap2..aku mcm x percaya aje..mcm bagaimanakah boleh gosok baju mcm tu kan..
setelah tgk dgn mata kesenangan org menggosok..terus teruja..
so semalam gigih la pergi beli kan.. :D
malam lepas berbuka..terus excited la gosok baju...









memang best lah..
sekejapan je boleh siap banyak..la la la...
penat jugak la...tp senang la banding ngan iron biasa....

:: mama yg tgh layan ratah ayam percik ::

mcm mana la x rindu kat dia if dia xde..
suka je nak sempit2 dlm ni..

oh esok nak amik pic baju2..
so by tomorrow or latest monday la kot..it should be up in our sales blog..
happy shopping uolls....

9 Comments:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

woh.. mmg senang kije.. takpe2.. kira investment tu :)

Leen said... [Reply to Comments]

tetibe aku cam teruja ngan benda alah ni..

me_magic said... [Reply to Comments]

peej!!! hiehie
kat mana u beli this iron and if u dont mind, how much eh??

thankss n selamat berpuasa!!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ada kite beli iron stim yg murah rm100 tu.. tp lenguh tgn kne iron scr vertical.. lolx. pastu xtau teknik nk iron, ada jugak kedut2 sket. lama2 pakai iron biasa je.. lolx

Nonoy said... [Reply to Comments]

syok kan pakai iron steam!
wap dia boleh wap kat muka kasik aura cantik! ;p

kami kaxen said... [Reply to Comments]

wah, bess iron tu...bpe RM? kat ner bli? pnh gak cari tp besaq gila weh...mcm kat kilang...ni comel je size die...=D

nasaoji said... [Reply to Comments]

lololo..tetiba duk rindu kat mak den gak... :(

wahh..mmg nampak sinang lo guna itu barang..

YAN said... [Reply to Comments]

wah... macam menarik je iron tu.. info sket pasal iron?

Ceera said... [Reply to Comments]

memang senang wooooooooo

aku belum nak beli lagi, takde duit..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...