Instagram : @peejburhan

family photo~

wah semangat nak update pasal orang dtg beraya..
sampai lupa nak update entry family photo ini..
baru sedar ni..heheh..

oh balik dpd beraya..around 2ish baru la ada session salam2..
bagus kan..orang pagi2..kita orang petang baru buat..
abis pagi2 semua dah dtg beraya..so tangguh ke petang je la..
ok xde drama air mata..
except mama..dia mmg minah leleh..
paling lawak..mama kan nak paham cakap kena tgk gerak bibir..
so masa aku salam dia..
aku gerak2 bibir aku..bla bla bla..mcm cakap padahal x cakap apa pun..
muka mama berkerut2 nak cuba paham..lama gila..
pastu dia cakap x paham..haha ye-ye dia ingat aku minta maaf bagai..
bila tau aku main2kan bengang aje..

me : xpe..sebelum minta maaf kena la tambah dosa lagi..
mama : jahat la budak ni..
me : last call..haha..lepas ni mintak maaf la..ngehh..

dpd emo terus gelak2 je semua..
since edan ada..suruh dia amikkan pic satu family..








as usual aku paling ketot n lebar..herghhh..
oh next year dah xde pic mcm ni dah..
next year akan bertambah la sorang lagi ahli.. :D
hoh..tiba2 sayu..sebab semua pun dah nak kawin2..
harap umur panjang..so tahun depan ada lg pic 1 family mcm ni + 1
ok ta-ta

6 Comments:

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

wah wah......i forgot to take family photo:(...

shasha said... [Reply to Comments]

kitaorang dah jadi tradisi...tiap2 thn amik gambar family kat studio....

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kitorg buat photoshoot gmbr raya family smpai nk dkt pkul 11am rasanya hari tu, baru pergi mkn! haha

Nonoy-B said... [Reply to Comments]

i love burhanuddin's family. :)
proud to be in d family.
and the youngest and the prettier and the most gorgeous one.
bwahahaha.. larikss

darling8tabby said... [Reply to Comments]

selamat hari raya...
akak tahun ni bole lupa salam laki boley...dah malam baru ingat...kui kui kui...derhaka sangat..:p

lily lotus said... [Reply to Comments]

salam aidilfitri..sume2 fotogenik dlm pic ni..hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...