Instagram : @peejburhan

busy busy busy~

oh hari rabu hari tu jonet dtg umah..
tido..so sakan sembang n gossip sampai pukul 7 pagi..
konon nak shopping la khamis tu..
hampeh..semua tido sampai pukul berapa tah..

semalam lak plan nak karaoke..
tp bila pikir2 x jadi..cancel..
sebab banyak gila kot kerja nak buat kat umah..
if karok dah sampai 4am..confirm lepas tu tidoooo..
abis sabtu dah busy..mampos x buat kerja lak nanti..

tapi jonet tetap dtg jugak malam tu..
sebab siang tu dia shoping2..
so lepak2 sembang2 aje..

:: jonet yg sudh nampak kurus sedikit..n melaram baju baru yg beli kat kita org :D x menyempat ::

around 10pm mcm tu..dpd lepak x buat apa..
kita orang start potong daging..senang..
semua nak buat last minute pengsan la kan..
ptg tu dah potong2 segala bawang cili kering..serai n so on..
amik kau 8kg potong..pengsan..



:: mula2 potong semua ok aje ::
:: daging2 yg perlu di hadap ::

:: sudah mula tidak sopan gaya duduk...sakit kaki woihh.. ::
:: terima kasih edan amik dpd angle bawah..aku mmg suka.. yeee..xde makna kurus la apa..lemak sana sini ye ::
:: hahaha..amik kau..penat..meniarap terus..mmg buruk perangai betul ::

tu adalah aksi aku ckp ngan mama..
nak cakap ngan dia..mulut kena nganga lebih..tgn kena ada gaya2..
tu tgn tanda rumah.. :D
aku tgn cakap, " kalau kat umah mak mertua potong daging mcm ni ok x??"
hahhaha..korang rasa2.kena sepak x?


::settle ::

pagi tadi pukul 10am je dah pergi jj..
mama la nak itu ini..layan aje..
sekali part aku nak shopping x boleh ok..gila keji perempuan tu..herghh..
ni dah sampai umah ni,...plan nak start masak la..
sekali je elok semua landing tido...apa niiii???
x feeling nak raya punggggg....
cea aku boleh la eksyen kan..
sampai aje umah terus bukak peti ais..amik ice..kasi tuang sarsiii..aaaahhhh..nyaman..
pastu kasi hisap rokok..segar...

so..now what..nak buat ghapo nih???

6 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

hahahah..tak penah aku tgk org potong daging meniarap dgn bantal skali...silap2 dgn bantal2 tuh bau daging ek....sib baik umah aku tak buat berkilo2 macam tuh

sweethOneY said... [Reply to Comments]

over gila ko.. hahahaha
first time neh aku tgk org siap bawak bantal meniarap potong daging okay.. tak sangka ada gak wehhh org buat.. haha..

umah mertua sok2 klo buat gtu, confirm kena sepak laju2.. haha

dah start nk masak rendang ek korang.. aku mlm kang br buat :D

eedany said... [Reply to Comments]

haha...

nampak santai potong daging macam tu..

lain kali boleh try ;D

IMCurtain said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.

p/s: We would like to invite all bloggers to join our blogging community which can helps you getting more visitors to your blogs. It's totally free! Social Blogger Community

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hamboiiiiii kemain ko potong daging!!!! hahahhahaha sabar je lah!

kak nora said... [Reply to Comments]

LoL... selamba giler dia nih.... terbahak2 baca entry nih...
ada gak spesis orang potong daging macam nih... "suka ati lah ko lah nak... janji sambal daging mama siap...!!!!"

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...