Instagram : @peejburhan

bulan puasa pun ada lagi??~

ingat bulan puasa ok la...
sekali ada jugak sesat2 spesis ini..
cuba la tgk...

hoh mama xxx?
ada jugak org berfantasi ngan mama2 orang ye..
maybe yg ala2 milf la kot..
xkan la mak2 yg dah makcik2 je apa kan..

paling x boleh blah..
tetek runcing...miahahha..
apakah tetek runcing..
mcm mana bentuk runcing tu???
memanjang kah???berbentuk papaya kah??
atau yg ala2 manja2 mcm baru2 nak tumbuh itu..
e eh ngeri pulak..
yang aku bincang apesal ni..
aku pun sama je spesis pelik.. ;p

serious seronok ok layan keywords ni..
kalau sangap2..sila la tgk apa yg org google n tiba2 sampai kat blog korang..
yang pasti orang2 itu akan kecewa..sbb tuan blog ini tidak runcing...lariksssssss..
ok ta-ta

12 Comments:

Tijah said... [Reply to Comments]

sila la dtg rumah saya kalu nak tgk tetek silikon.

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Hahah!! Aku punya blog selalunya orang google "busty Asian". Hahaha..tapi bukan pergi gambar aku laa, ada satu entry tu aku ada letak gambar minah jepung mana ntah yang mmg tak der tetek, tapi title gambar "busty".

Eh, paham tak. hahaha

lily lotus said... [Reply to Comments]

kahkahkah..camno lah bentuk yg org tu nk tgk sebenarnya

Tina Banana said... [Reply to Comments]

takutnya dengan perkataan tetek runcing!!!!!!!!

geli weyhhh...

aku dh terbayang-bayang dh, haha

shasha said... [Reply to Comments]

hahahahaha...ada ke yg runcing? setahu aku dagu je runcing....

nasaoji said... [Reply to Comments]

tetek runcing?..cam no la ghupenyer yer...hehehe..

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

tetek runcing???! hahahaha!

ai said... [Reply to Comments]

aku pon suke kebek keyword tu! giler meroyan dowang ni tau!! :P

- jap..aku nk singgah umah tijah!

Kakakdegil said... [Reply to Comments]

Tetet runcing tu macam tetet madonna dulu dulu kot?
Wahahaha.. sapa buat onar, tetet runcing bleh jadik senjata.. wakakaka

peej said... [Reply to Comments]

tijah - siapa punya??uolls punya ke silikon tu??


alia - paham..n aku ingat kot entry perempuan jepun itu..


lily lotus - tu la kan..x dpt ku bayangkan..


tina - overnya kau..kau tau ke bentuknya mcm mana??


shasha - tu la..aku pun x sure mcm mana la rupa bentuk tu..


ai - macam2 je ada kan..

peej said... [Reply to Comments]

kakakdegil - hahaha..boleh jadi jugak..tp zaman sekarang ni ada lg ke tetek gaya itu..huhu..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

tetek jenis yang lain-lain semua dia dah tengok tetek runcing je belum pernah tengok tu yang gigih google tu, hampeh punya orang, meh makcik tunjuk tetek makcik yang tak runcing ni, hihihihi

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...