Instagram : @peejburhan

after party~

wah tajuk entry x agak2 kan..
apa jadah bulan2 puasa siap ber after party bagai kan..
sebenarnye after melantak..tp mcm buruk benar bunyi nye..
so letak la after party..macam sedap sikit.. ;p

lepas settle hal laptop noy..
ingat nak balik la..
tiba2 farah tanya xnak pekena coffee ke..
wah mak harus la nak je lepak kan..
tapi sebab kesian dia..ye la..baru balik kerja..menapak dpd klcc ke bb lagi..
tp if dia ok..kita orang ok je..
mula balik rumah..noy nak charge laptop dia 8 hours..
then setelah pikir2..ajak lepak kat pj aje..senang ..dekat ngan umah farah..
lg pun x tau nak lepak mana..dah ala2 buhsan lepak area sini aje..

pergi sana mengamit kenangan lama betul..
sebab dulu masa dok kj..selalu lepak area2 situ la..
tempat pergi bermakan2 ngan kekasih lama..
cuma dah lupa2 sikit la jalan..
plus dah byk pembangunan baru...
dulu siap tau jalan2 dalam cilok2 dlm area pj ni..

mula2 pergi tu lawak je sesat2..
sebab farah kan selalu jd passenger..so ala2 ingat2 x ingat je jalan..
dah la gelap..tu yg berpusing jugak la..
tp selamat jugak la sampai...

kami lepak di pappa rich..sebab mak teringin nak cendol.. :D
oh seronok lepak area sini..luas betul pemandangan..mcm2 orang ada..
macam2 jenis orang la ada..

:: pappa cendol...niceeeeeee ::



kurusnya uolls...
apakah rahsia..adakah kerana menapak dpd klcc ke bb..
xpe..lepas ni lepak pj..mak akan menapak dpd pj ke setiawangsa..confirm gisele bunchen terus..yo lah tu..pergi kedai pun malas nak jalan...
cea tanya2 rahsia...padahal bukan ikut pun kan..haha

oh lepak papparich sini berbaloi..sebab ramai orang best2..
so x kisah la mahal ke apa..
kalau kat sri rampai tu,..x bersemangat je rasa..
haha gila keji..lepak sebab nak tgk orang best..

lama gila lepak..
macam2 cerita la..
paling best dengar cerita noy n farah zaman bersuka ria..
nganga2 je aku dgr..
ye la..kan 5 thn hidup aku di penjara..
gila byk benda aku missed out..fakkerrrrrrrrrrrrrr....
zaman aku sudah terbang bebas..semua ala2 dah bersara..niceeee..
xpe..dapat prett prett lite2 pun ok aje.. :D


:: edan's brownies ice cream..sedappp...tp aku suka lg molten chocolate kat chilis la.. oh mengidam ::

orang tu susun2 kerusi..kita org still sembang..
orang tu bg bil..bayar..kita orang still sembang..
orang tu sampai datang cakap dorang nak tutup dah baru la reti2 nak gerak..hihihi..
galok betul bersembang...oh suka...
harap akan lebih ramai kawan2 mcm ni..
eventho dah kawin..tp boleh je berlepak2 mcm ni tanpa gangguan once in a while..
mari doa ramai2..harapnya aku pun boleh mcm tu pada masa akan dtg....
mak dah x sanggup di kurung..kalau sangkar emas xpe..
ni ala2 dungeon bagaimanakah ittew...wah sempat caruts..
langsung x mithali...haha
ok tu je..ta-ta..

2 Comments:

cookie devine said... [Reply to Comments]

cendol itewww sgt sexy

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Memang best suami Farah tuh kan? Macam mama muda2 dulu lah... papa memang bagi mama bergaul dengan kawan2 mama after office. Harap2 menantu mama pun macam tuh 'sporting' tapi kena pandai dan promise pandai jaga diri.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...