Instagram : @peejburhan

ye..mari cari sesuatu untuk disalahkan~

fuhhh.....
mmg la saya adalah jenis moody..
akan bertambah moody bila pms ke..period ke apa..
but this much kan..
somebody must have pushed the wrong button la..
tu yg blog mak merempan2 je lately ni...

thats why...before this aku jenis suka diam diri aje..
tapi prolemonye pulak..orang naik kepala pulak aku diam2 ni..
tu yg mak meletop uolls...
tp as usual..aku ni marah adalah hangat2 tahek ayam sahajo..
atau mmg tahek adalah masalah..
maybe aku kerna check seperti yang tijah syorkan..

by today..dah bangun dpd tido..
adalah merasakan diri adalah sewel...
so sesiapa yang terkena semburan tu...silalah maafkan diri ku ini..
sound familiar??biasalah..aku apa2 pun nanti aku yg cakap sorry..
yada yada yada....xpe..lepas ni mak nak merempan pergi tempat lain..
buat blog khas untuk amarah aje..

ye la..mood berkecamuk...
pastu xde siapa nak ngadu..xpe..sat lagi adik saya balik..
saya ada tempat nak cerita ceriti lagi..
rindu dia kot..dan rindu...rindu..emmmmmm.... :|

dan yg paling menyampah...
selalin menyalahkan diri sendiri yg tiba2 nak marah2 n berbahasa alien di dalam twitter..
saya nak menyalahkan hormone saya..haha..
matiklah salahkan hormon kan,.
tp serious la..aku rasa aku x pernah marah2 menggila mcm ni..
ok tipu x pernah..pernah la masa zaman remaja..
zaman remaja we get angry all the time n hate our parents for no reason..
tapi tu masih kanak2 kan..
ni dah tua2 nak marah2 apesal kan..

xpe..lepas ni if nak marah2..
akan ku ingat nasihat mu along..
ur nasihat selalu membawa kegembiraan..
or maybe i need a new layout..
layout warna gelap ni bawak bad omen kot..
wah..nak salahkan layout pulak..

xpe..mari menyalahkan sesuatu selalin menyalahkan diri sendiri..
ok what..aku salahkan something..bukan someone kan..
ok ta-ta..nak tukar2 layout..la la la~

p/s : x berapa happy lagi..tp cuba mengawal diri..

17 Comments:

Mya said... [Reply to Comments]

layout dah tukar ni. harap hati kamu akan gembira sedikit demi sedikit yer.

dan. betul tu. jangan sesekali salahkan diri sendiri untuk apa-apa pun. things happen for a reason..

cheers..

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

rileks beb ..

peej said... [Reply to Comments]

mya - harap2nya..entah nanti menjadi gelap balik segelap jiwa ini :p


akufiza - iyoo..tgh dlm proses relax la ni..haha

cik syahira said... [Reply to Comments]

hi kak peej.
hope nonoi cepat blk n you'll be much more better.

me pun cepat emo if tak ada tempat mengadu.
miss my sis too T.T"

layout baru, simple but nice!

peej said... [Reply to Comments]

cik syahira - tu la kan..payah rapat sgt ni..nanti dia kawin apalah nasib diriku ini..keseorangan..uwaaaaaaaaa....
x tukar apa pun layout ni..tukar color aje.. ;p

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

Pej..suke suke..i likeee

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

apersal aku x rasa pun ko marah beriya? kalau ko marah/amok sure aku patut takut kan masa baca entry? nih x takut pun :P

*larikkkkkk*

peej said... [Reply to Comments]

fadhlina - apa yg kau suke itu???

ita - sebab kau dah tau aku marah kejap2 aje kot..tp ada orang yg x tau2 jugak..so aku jugak disalahkan la.. :D

nestumrasberi said... [Reply to Comments]

akak suka layout ni
cerah mata memandang

shasha said... [Reply to Comments]

cerahnya layout baru nih...elok gak kot buat satu perubahan...kan..

~zuera~ said... [Reply to Comments]

wah...layout macam baru buka lampu..tetiba semua jadi cerah..hehe...
well..i think i luv the old layout..hahaha...weirdo me...
as long as u feel gud dah la...
kadang2 kita ni terlalu menjaga hati orang lain sampai lupa nak jaga hati kita sendiri...

peej said... [Reply to Comments]

nestumrasberi - kan..kita tukar angin sekejap..ur nick membuatkan diriku ini hendak makan nestumrasberi..how??


shasha - biar org tgk terkejut..plus aku tgh suka warna neon blue.. :D


zuera - xpe..biar cerah sementara utk mood ceria..problem ngan blog ni..kita haruslah menjaga hati org lain sebelum menjaga hati sendiri..bagaimanakah itu??

~zuera~ said... [Reply to Comments]

hahaha...jadi itu dah tak nama blog sendiri...bagus ko tuka nama blog jadi
untuk-semua-maki.blogspot.com..
tak pun...
sila-kritik-saya.blogspot.com...
menjaga hati orang RAMAI adalah sangat sukar dan annoying...
gub luck babe =)

ai said... [Reply to Comments]

Terang sudah ini blog!!! adakah seterang hati empunya?? terangkah???

~merangkak selaju yg boleh ai!! cepat ai! cepat! peej kejo tu!!......

Anonymous said... [Reply to Comments]

aku suka warna biru....

along said... [Reply to Comments]

lagi orang bug dan annoy kau, maknanya hanya kau dan aku je yang tau, hihihi.


cium cantik cantik, mwahx!

nasaoji said... [Reply to Comments]

terang le pulok aku bc...

tp, ok jer..tak la sampai tak sedap mata memandang layout nih..

best je membaconyer...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...