Instagram : @peejburhan

western~

last friday tiba2 farah ajak lepak..
since she'll be at her moms...
ok aje..dah lama x berjumpa kan..
so last minute jugak siap2..
dan kami ke suzi's untuk makan2..kelaparan..

mula2 ingat nak makan apa yg ada kat suzi's..
tp mintak menu berabad weyh..
org steak jugak pantas bertindak..
so kita order dpd situ aje..


:: farah makan sirleon steak ::
::budak ini gilo..dia dah makan bubur tu sampai licin ::
:: lepas tu makan seafood palter jugak...tp x gemuk pun..not fair ok....tp ni makan x abis pun..bungkus bawak balik..dia ni nak makan je lebih..pastu x abis pun ::
:: i had grilled chicken chop ::

semua kelaparan..
ingat nak suruh dorang snap pic later2..
sekali mak lupa snap pic sendiri..citt..

tah apa yg kita org lepak n sembangkan..
lama benar..
sampai ade fius box belakang noy tu terpercik dan terbakar uolls..
gila scary..terus tukar tempat..
dah 2 fius box pun halau..
maka kami pun reti2 la nak balik..

sementara nak tunggu husband farah amik..
kami lepak kat jumma, setiawangsa pulak..
tp x lama la..sebab about 15-20 minutes later husband dia sudah sampai..

dan tiba2 ni aku adalah blur x tau nak tulis apa..
ok ta-ta

11 Comments:

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

ahaks.....nmpk sungguh menyelerakannnn:P

lily lotus said... [Reply to Comments]

uish..ur grilled chicken chop tu!

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

hai.ive followed u..now jom follow my blog shop selling baju2 dsb..http://amyamyshop.blogspot.com/

ai said... [Reply to Comments]

Giler!! sib bek x menyambar si noy! isk...hangit di situ!

nasaoji said... [Reply to Comments]

ya ampun...sirleon steak itu, ku nmpk sosnya yg amat menarik..tontu sodap yer?..

;(..mak cik tgh lapar..

shasha said... [Reply to Comments]

gravy utk chicken chop kamu nampak pekat sgt2...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

aiseyyy... meleleh dah air liur ni..isk iskk..

Anonymous said... [Reply to Comments]

hati2 mkn kat suzi's..
lagi2 kalau mkn western...
dgr dari member akula.. waulahualam..
xtau betul ke x..
katanya ade campuran alcohol sikit utk sedapkan western tu..
kat situ pun x silap aku ade jual alcoholkan?
hati2 jela...


-PG-

peej said... [Reply to Comments]

suezensuzanna - mmg menyelerakan..cuma pricey la..


lily lotus - best..fried pun best jugak..


ai - tu la..takut gila..mmg hangit la..sebab kotak plastik fius box tu ala2 terbakar..so bau plastic hangit..scary..


nasaoji - mmg terbaik..


shasha - mmg pekat n sedap..cuma steak dia mahal..so sekali sekala makan ok la..


darling - huhu..tp saya tgk balik ni pun mmg x tahan..


PG - ye ke??x kot..tp kalau dia letak PG..terpaksa la kita mabruk sampai pagiehhh..miahahahha..

Anonymous said... [Reply to Comments]

kiranya jadi syaitan nirajimmmm..hahahahaa...

-PG-

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite sm lah dgn noy; makan je byk tp x besar2 lolx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...