Instagram : @peejburhan

tergamak dorang buat aku mcm ni~

hari ni puasa seksa je rasa..
ntah kenapa..rasa x thn nak smoke..
rasa lapar melampau..rasa nak minum sgt..
mmg keji betul la..pastu rasa nak tidooo aje..tp xleh tido sebab lapar sgt...

dah la baru tukar layout..x semua link aku ingat..
mana ingat aku masukkan slow2..
dah la ramai jugak x update..
update yg membawa keceriaan ke apa..

tgh blog hop..sampai la kat blog si faryn ni..
baca satu2..mana yg tertinggal..kasi harung baca..
sampai la jumpa entry youtube ini...
hoih pengsan aku gelak...
nasib semalam x makan jering ke apa..so xde la bau jering bila gelak sambil terkentut..

tergamak budak2 ni buat mcm ni..
tah mana la dorang pikir ni..
korang layan la..

hang tuah fail SPM




mcm kena je kan dialog2 tu ngan eksperasi ni..
dzaza..org kampung hang la ni..hang pi mana..nek hang..hang buat pa..hang tuah.. hotak hang..
ok ta-ta..

10 Comments:

Che Sue said... [Reply to Comments]

ngekek sorang2 depan pc ni..haih..byk toi akai budak2 skang ni..siann hang tuah fail spm!

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Adoi..
Pecah perut aku dok gelak ni haaa
Awat yang hang pi post ceghita ni..

Lawok sungguh aih..

rina said... [Reply to Comments]

hahahahahahha.. klakar gila ok video ni.. rasa mcm nak pengsan gelak..

pulak tu diff characters tp semuanya suara sama.. apakahhh?

fiza_sensei said... [Reply to Comments]

bengong ah! tapi mmg kena la dialog dgn scene tu

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

babikk!!!! hang konjaq hang konjaq hang pi loq staq aku pulaih

ada lagi scene yg di translate, cuba google di youtube film bruce lee pun depa bantai bruce lee cakap kedah.

haru!!

YAN said... [Reply to Comments]

hahaha... lawaklah

darling8tabby said... [Reply to Comments]

yarabbi...kelakar nyer...
sapa la punye idea ni kan..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

"xpa, hang fail hang boleh ambik paper julai."

zaman tu pun ada paper julai ke?!! wahhahaa!!!

peej said... [Reply to Comments]

che sue - tu la..boleh terpikir dorang nak buat mcm ni..


kakakdegil - kan kan..aku gelak x ingat dunia dah..


rina - tu la kan..tp mcm kena je dialog n gambar tu semua..


fiza sensei - kan kan kan..suke..


dzaza - akan di tgk di masa kebosanan nanti..


yan - very funny kan..


darling - tu la..betul xdekerja budak2 ni..


wani - tu xpe..bukan paper july untuk bm n maths je ke..

Azza Azman said... [Reply to Comments]

dia maksudkan paper jerlai bukan paper july... paper jerlai ni untuk repeat ke hape. zaman dolu2 ada.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...