Instagram : @peejburhan

S.O.X All-Stars~

[STICKY MODE]

oh cik pija pemalu akan meniaga lagi..
harapnya kali ini xkan malu2 lagi...
sorry for the late notice..sebab baru dpt confirmation email petang tadi ...
we will be joining a booth organize by bijoubazaar for S.O.X All-Stars March & Cheer.
aku nak terangkan lebih2 pun aku x sure..
tgk je la kat link atas tu untuk tau more about the event..

zaman muda2 sekolah kat bbgs dulu mesti pergi cheer comp..
lagi best sebab dulu sekolah kita org selalu dpt no 1..
sekarang dah tua2 x kuasa la nak pergi kan..
sekarang pergi nak meniaga pulak :D

so if korang free..
xde buat apa..datang la ke kedai kami ye...
selain ada flea market..ada cheer & brass band competition n also ada artis terkenal..
siapa yang datang beli terus dpd booth kami akan dapat markah special yea.. :D
oh siapa ada yg berkenan kat Nonoy-B tu..sila grab cepat..
sebelum ianya kehabisan.. ;p
ada jugak stock2 baru yg belum di update dlm online butik akan kami bawa di sana..

here r the details..

S.O.X. All Stars March & Cheer

Date: Saturday, 15 August 2009

Time: 9 am – 6 pm

Venue: Stadium Badminton Cheras, Kuala Lumpur


:: gigih aku google map untuk korang tau..this is the best i can get..lain2 stock 'googlemap'..gile serabut n x paham.. ::

so see u there..

6 Comments:

lily lotus said... [Reply to Comments]

selamat berjualan!

ai said... [Reply to Comments]

Dapat tapak lagik..slamat jual menjual ye kowang... :)

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

owh..dekat ngan rumah nih...bleh p

Zuraida said... [Reply to Comments]

oh mau pergi!!!!tapi ani konvo that day, so kena ikut my mom pg UM!anyways, i wish u the best of luck!

Anonymous said... [Reply to Comments]

wow.....kalau dekat boleh gi...good luck

bulat

peej said... [Reply to Comments]

lily lotus - thanks

ai - last minute ni..sebab tu entry pun keluar lambat aje..thank u :D


suezesuzanna - x dtg pun hari tu..


kak zue - its ok..


bulat - thank u

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...