Instagram : @peejburhan

sessi berkhatan~

wah tajuk x nak kalah..
mcm nak buat kenduri berkhatan pulak kan...
padahal untuk kucing2 aje..

mula2 mmg la plan nak dptkan zuriat hannan dulu..
tp asal bawak kucing betina je x menjadi pun..fed up gila..
dia pun makin besar..ngan gatal cukup..
paling x tahan..dia asyik la merogol lulu..
kesian ok..dah la jantan..sama jantan..cik gayah betul kau ni hannan..
nak buat..asyik la tertangguh2..
sampai la last saturday..baru ada masa hantar dia...
so ke melawati kita..


:: ngeh-ngeh..dua2 kena kurung..berat gila weyh nak angkat carrier ni.. ntah berapa kilo la ni.. ::
:: hannan yg merenung masa depannya ::

kita org ke vet yg baru bukak kat melawati..
kat darling8tabby cakap situ murah nak banding ngan petcare..
petcare mmg cekik darah...
mmg la tempat semua proper..tp serious..ade je la dia nak itu ini..
tgk2 bil nanti ratus2..pengsan..

sampai je pet shop baru tu..
cakap2 ngan orang tu..
tiba2 orang tu kata..ok esok boleh amik petang..huikss..
so fast...

selalu mesti kena check itu ini..buat appointment..
lepas tu baru dtg bawak balik...ni terus aje ok dia buat ok..
dia tanya bila last kasi makan..kita org mmg bg pagi la..
time kat kedai tu dah 4pm...so dia kata ok..
terus dia bawak kucing2 itu masuk..aku n noy dah terpingga2 aje..haha..
x sempat nak snap apa picture pun..

esoknya on sunday around 2ish pm..
terus amik mereka..
haha elok aje...
dah segar....

dulu masa buat konyot kat klinik kerajaan..
ngeri aje..pagi2 around 7ish dah kena ada sana..
dorang operate bagai..
habis je terus bawak balik sendiri...
ngan kucing tu mata separa ternganga..ngan mulut terbukak semua..scary la..
then sedar2 je kucing tu lalok2..jalan x leh..terkencing2 je atas towel dia..
x sanggup je tgk..
tp mcm ni senang..by the time sampai kat kita aje..dah ok :D

murah pun murah..
untuk jantan sekor RM125...
xde apa2 charge lain..boarding one day ..ubat2 semua termasuk dlm costing tu..
nice kan...
ok mmg la tempat dia ala2 je...apa2 aje..janji mereka berdua selamat sudah..

tetapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...mengapakah hannan masih gian nak merogol lulu aje..
sambil type ni sambil dgr si lulu terjerit2..x tahan lagi..
tapi si lulu pun sama..bila hannan jalan je..kau jilat2 telor dia buat hapa..
hoih..confuse aku ngan sexual orientation mereka ini..hmmphhh

21 Comments:

♥cybermummy♥ said... [Reply to Comments]

Adoiii !! part jilat telur tu yg tak leh tahan baca . Siap ketawa terbahak2 cam org dah tak betul sampai laki akak jeling jewww ...:P

nasaoji said... [Reply to Comments]

huhuhuhu.....

kejut aku, ingt sper lak yg nak berkhatan...

benz said... [Reply to Comments]

hahaha!mmg ada la kucing gay. tensen je aku tenguk kalo jantan sama jantan menjerit2. mcm nak pang dua2. muahahahaha!
petshop tu pe nama ek.. aritu aku jengah melawati urban vets tu. nmpk elok,tp tanya rege vacci pun dh terbeliak mata.huhu..

peej said... [Reply to Comments]

cybermummy - haha tu la..x tahan..bila berdua berkejar2 menjerit2..tp bila pisahkan..mcm pasangan kasih hilang punca..sekor dok balik pintu ni..sekor lg pintu ni..pastu dok ngiau sama ngiau..benci ok..


nasaoji - sapa pulak lg..umah aku ni..kucing aje la pun..haha


benz - entah la..aku x sure apa nama pet shop tu..x sempat nak capture..cepat sgt itu ini..kat situ hari tu vacsin sekali hannan kena rm40

KK said... [Reply to Comments]

kucing 1st aku, aku potong kat klinik kerajaan kat kepong tak silap aku. masa tu kena tinggal situ dkt 3 hari. kena less than rm100. b4 potong, gatal nak mampus, sampai tanak mkn n kitaorg mmg tak nak kasi dia bunting. so, pas potong, sihat ceria gemok n xde gatal lansung.

kucing yg 2nd, aku bwk g klinik kerajaan kat cheras. yg ni aku bwk pagi. masuk operate, tunggu jap pastu dah bole bwk blk. mcm ko cite ah, ubat bius ada lagi, dia dah bgn. gagah nak jln jugak, siap seret kaki belakang. terkencing merata2. kecian kan tgk kucing kita camtu. tp skang gatal nye masih ada tp tak teruk mcm b4 potong.

pastu baru aku tahu, ada 2 jenis potong. satu, potong production organ shj. kedua, potong terus dgn nafsu2 dia sekali..

peej said... [Reply to Comments]

kk - oh ye ke..xde pulak dorang bg explanation mcm tu kan..sebab of coz la aku xnak dia masih menggatal ke apa kan..rimas uolls..

Faressa said... [Reply to Comments]

ohh kitaorg pun baru hantar benji last week... the charges pun sama la we went to melawati petcare and it was rm125. This is my first male cat kesian balls dia its so small and kecot nowww =/

shasha said... [Reply to Comments]

err..ke lulu ingat diri dia adalah betina?

Anonymous said... [Reply to Comments]

tak berdosa ker...kita sekat tabiat neutral mereka??????? kalau naluri kita disekat mcm mana?

bulat

peej said... [Reply to Comments]

faressa - tu la kan..but better kot..kalau x besar sgt..haha


shasha - entah la weyh..dia confuse kot..


bulat - mula2 mmg ingat mcm tu..tp tgk ceramah agama kat tv cakap..hukum dia harus..sebab xnak if dia kencing merata2 ke..mengiau mengawan bising2 ke..nak sepah n berak2 sepah2..jiran marah..or sometimes pukul dia..so lg seksa kucing tu..so hukum dia harus la if xnak kucing tu jadi mcm tu..

Deqna said... [Reply to Comments]

tulah ingat sapelah yg nak berkhatan tadi...rupanya kucing

hahahaha

Hussain said... [Reply to Comments]

babe,

aku dulu antar kucing aku yg mana ntah kat klinik kerajaan kat setapak.. mmg scary.. masa aku pick up balik kucing aku, dia tak sedar lg, tapi mata terbukak.. aku ingat dh mati okkk.. takutnyaaaaaaaaa!!!

ni clinic mana lak ko pg? kat tepi 7-E ke?

Tina Banana said... [Reply to Comments]

eh td aku rasa aku comment pakai email papa aku la, hahaha.. jgn terkejut jika tetiba haji hussain yg bagi ko komen.. kelass nyah!

puterikurekure said... [Reply to Comments]

apakah???
hehehee...
kucing pija. takde akal. abaikan je.

oh. klinik kat sini amek dalam rm100 skali ngan ubat2. ye la kan. mana nak sama rate sini ngan kl. tapi, kire okla. lebih rm25 je.
:)

KK said... [Reply to Comments]

peej - masa g operate yg 1st tu, doktor tanya nak potong yg mana? potong abis dgn nafsu atau potong kasi mandul aje? 2nd time operate, dia tak tanya dah..

bulat - ye lah bulat.. kecian woh tgk kucing2 ni time gatal.. nk menyondol je.. mkn pon tamo sampai kurus tau.. yup, aku pon ada baca mcm peej ckp. hukumnya harus..

linda said... [Reply to Comments]

hukumnya harus depends on niat kita... niat kita of cos yg baik2 untuk kucing kita kan << itu kata ustaz yg i tipon...

capik said... [Reply to Comments]

ee jilat telor...terkenang aku mase kene kaco dgn gay..ayat nih laa diorg kuarkan.....

Ujie said... [Reply to Comments]

kucing time menggatal nak mengawan mmg scary..kadang2 sampai nak berbunuh2 aku tgk..abes calar balar badan nak berebut betina sekor..

skrg dah dok apartment..dah tak bleh bela kucing.. :(

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kucing pun ada yg gay?!! dunia nk menghampiri kiamatkah? wohhh

Nonoy said... [Reply to Comments]

wani ezryl : go goggle *doomsday 20th dec 2012* scaryy tau!

kepeej bombom: hannan sangat comel. begitu juga lulu. bior le mereka gays. janji tak macam sucre memancuts sans sins.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

dah selamat dah ye dorang..mmg murah kan dek..all in termasuk boarding...

sama la...cam kucen jantan akak..dah sunat cam ala2 perogol bersiri gak...akak tanya dr dia kata mmg normal..konpius akak..kiranyer lepas sunat masih bernafsu..tapi it'll last for at lease a month je dek..pastu...dia terus takde nafsu dah ..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...