Instagram : @peejburhan

Ramadan bulan mulia~


:: gigih snap..gila semangat kan ::

bulan ramadhan telah kembali..
sesamalah kita berpuasa dpd makan minum dan jugak rokok..
marilah sama2 bermulia di bulan yang mulia ini..
tuan blog juga akan cuba untuk bermulia-muliaan.. :D

dengan ini..saya ingin memohon maaf pada sesiapa yang ada terasa ke apa..
nak buat mcm mana..lately ni amukan puaka sering berlaku..
so maaflah diriku ini..

selamat berpuasa ya'll..
n selamat terliur melihat2 blog2 mempamerkan juadah2 berbuka yang lazat..
ta-ta

16 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa peej...

peej said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa soulmate!

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

selamat menyambut ramadhan..cam kejap jek dah puasa balik.feels like baru semlm tgk ur entry masa bukak posa..kueh2 semua.thn ni kompom la meliur lagi tgk blog peeja.hehe

Iz said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa peej.. maap zahir batin :)

JiEjAh_DeEn said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa :D

wuzzy said... [Reply to Comments]

u know.i tunggu the annoucement tapi tidak dpt jga tgk, i wonder y.
nonton pengumuman penyimpan mohor2 besar is a must. kalau tak, tk complete rasanye.
u see, tan sri engku ibrahim seems ageless. dari dulu sampai skrg cam tu je muka dia
moga panjang umor Tan Sri. i dont know what ill do without u, wahh gitohh..
oh selamat menyambut Ramadhan girl

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

selamat pose peeja!!!!
gile kentang! makin kurus ler kooooo
rarye leh pakai kebaya ketat nyah!

khairie rahman said... [Reply to Comments]

saya maafkan.. hehehe.. sama2 la kita, selamat berpuasa enche peej.. XD

pearlEJ said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa peej...

prettybeefy said... [Reply to Comments]

Selamat menyambut Ramadan and selamat berpuasa peej..

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa peej..
dr kecik smpai dh besar pnjang ni, org yg sama jer annoucement... heheheheh

ai said... [Reply to Comments]

SELAMAT BERDIET..EH! SELAMAT BERPOSE... :)

err..org sakit kronik cam aku ni pon kene pose ke? :P

nasaoji said... [Reply to Comments]

heheh..musti sumer blog duk cita tang menu buka pose, menu sahur, yer dak..hehehe...

aku nak mintak maap kat ko klu sepanjang aku komen kat ko ni, ader wat ko rasa ati yer..

papepun, aku syok bc blog ko nih..

moga amalan kt d terima olh Dia..;p

Anonymous said... [Reply to Comments]

melly...

Selamat berpuasa peej n family.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

happy ramadhan to you!! x]
aiyosh camnelah rasanya berpuasa di rantauan ni.. ecewahh
sahur td pun ko tau kite mkn apa?? drummet ayamas dengan coklat kisses 10 (utk tenaga) bahaha :P

peej said... [Reply to Comments]

shasha - selamat berpuasa dear


noy - apa kau gila comment pakai nama aku ni..sewel..


fieza - tu la rasa kejap aje kan..mcm baru je entry menu2 ramadhan..oh sukanya puasa..


iz - u too..wah dah siap zahir batin..dah feeling raya ni..


jiejah - selamat berpuasa to u too..


wuzzy - kan kan..paling best time dgr announcement nak raya..lg syiok..masa i dgr je kelaur ni..terus berlari amik pic kat depan..


lilred - haha..over uolls..mmg x la..mana nak letak burger2 perut aku ni..


khairie - thank u..


ej - thanks...hoh..lama ej menghilang...sudah kembali ke??


preetybeefy - thank u..u too dear..


intan - kan..semoga panjang umur lagi...so that org yg sama je bg pengumuman ..


ai - if larat puasa la..if x larat jgn la paksa diri..pergi je belakang buat kuey teow kerang satu..gulp..sebut terus mak mengidam..pengsan..


nasaoji - biasalah tu..apa lg nak cerita kan..nanti nak dekat raya tunjuk brg hasil shopping pulak..heheh..


melly - thanks :D


wani - alaaa..sedihnya...tp aku pernah je rasa mcm tu..usually terus x sahur la..kuasa la haih..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...