Instagram : @peejburhan

ok i take it back~

ok the other day kan aku cakap org menjadi gila blogging since ade nuffnang kan..
mcm keji je statement itu..
ok nuffnang x keji..orang2 yang keji.. ;p
apa2 pun i take it back..
kerana aku hampir menjadi gila bila tgk this month punya income..sungguh luar biasa..
mcm dr manakah ia dtg..?? hahahahhaha *amboi besarnya gelak
oh nuffnang..i love u...sila la dtg dan dtg lagi ok..
Syukur Alhamdulillah *sambil duduk bersimpuh memakai sepasang baju kurung lengkap berselendang*

13 Comments:

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

oh kak!jelesnyee...meyb sbb ramai yg mnat blog akak.:P

shasha said... [Reply to Comments]

aku tak glamer jadi nuffnang ku adalah ciput je...huhuhu..

Schalfyzcha said... [Reply to Comments]

HAHA. statement last tu paling tak tahan.. =p

ps: peej, lepas ni letaklah gambar awak yang sedang duduk bersimpuh memakai sepasang baju kurung lengkap berselendang. Heee~ =p

Super HaNa said... [Reply to Comments]

cesss...giler keji statement last sekali
ahahahahhaha..
watashi dh banyak kali sebut ckp ILU nuffnang tp hampeh jua..
ahh..janji leh blogging
yippeee!!

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

hayus gitu berbaju kurung ..aku imagine je..makcik kayo di bulan pose...haha

Anonymous said... [Reply to Comments]

oit peej camner nk tepek nuffnang tu plz ajar..jasa mu d kenang hik²

darling8tabby said... [Reply to Comments]

alhamdullilah..rezeki berhari raya :)

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

muahahahah! so apa lagi? maggi goreng ayam pedas satu plis? :) takdelah.saje kacau kau.hehehe.apa2 pun selamat bergumbira dgn income itu.semoga dapat banyak2 lagi!

ai said... [Reply to Comments]

EKEKEKEKEKEKE...rezeki di bulan ramadhan tu peej! Meh la singgah beramai2 ke 'umah' saya pula... :P

Ceera said... [Reply to Comments]

baru ko telan2 air liuq kan, hahahaha...

rejeki2

nasaoji said... [Reply to Comments]

bnyk le tu bulan nih...;p

time tu ko tgh marah, mcam2 ler kuo.....;p

..tora.. said... [Reply to Comments]

hehehe...
bole la panjang2kan rezeki tu ke aku eh...:)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haa sempena bulan puasa ni mestilah rezeki bertambah2 dtg kn :]

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...