Instagram : @peejburhan

nice eyy~

hohoho...semalam adalah tido awal...
by 2am terbangun balik..
sangap..online pun x tau nak buat apa..
so godek2 la..tiba2 angin rajin nak menukar template blog yg dah berkurun pakai tu kan..
balik2 itu je la..paling2 pun tukar warna aje..
bukan apa..mostly template yg ada kat luar tu kena download la apa la..
mana la reti kan..aku ni tau sikit2 aje i.t2 ni...
sekali jumpa pulak template yg xyah download2 ni..kasik copy paste aje..
senang...kasi buat...
cantik pulak..oh suka suka..
ok ada la cacat2 sana sini..tp xde masa lg nak betulkan..
nanti akan godek2 lagi...

link pun byk xde lagi..
x ingat apa yg ada kat blog lama tu..
x kuasa nak buat back up ke apa..
xpe..nanti slow2 buat lagi..

oh loving my new layout..meheheh..
of coz ada jugak cacat nya..sebab xde butang tab new post, customize semua tu..
xpe..itu bisa di atur..
ok la..nak tido..
kejap lagi nak ke post office ..pos baju..
semalam pergi around 2pm..hoih gila ramai..jenuh menunggu..
so x kuasa..esok mau pergi pagi..tenang sikit..
ok tu je..ta-ta..

14 Comments:

swit@kon said... [Reply to Comments]

tantek! nampak fresh :D

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Nice! Nice.. :D

kali neh kaler gelap lak.. hr tu cerah kann?

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

cantik :D

puterikurekure said... [Reply to Comments]

simple je pija.
tenang mata nengoknya.
hehehe~

ai said... [Reply to Comments]

cantek gak camni..

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

salam peeja,
hehehe.. patut la buka lain macam jerk..
nice :-)

~ 1st time comment, biasa silent reader jerk...

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

hahhh....tukar layout....gelap..dan suram

darling8tabby said... [Reply to Comments]

nice new layout la dek..

dyan . said... [Reply to Comments]

fuh.. tekejut..
masuk2 skali eh apasal lain rupa ni..
salah masuk blog org lain ke..
cek2 balik web address betul la..
tak puas hati ni..
scroll2 ke kanan.. then nampak muka peeja..
oh ok.. betul lah ni..
lepas tu baru nak baca entry..
sekali ada kata dlm entry tukar layout.. haha..

tekejut mata ku.. hihi..
tapi ok gak sesekali tukar layout.. hehe..

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak peej.kalau font kaler putih and backgroup kaler hitam adalah membuatkan mata berpinar pinar la after bace.macam kalau pandang tempat lain mate macam nampak kaler hitam and ade line-line putih.not syiok la like this:(

saje je bg opinion,but if u like it this way,then keep it;)

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

cantik2!:D

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

nice2 .. 1 perubahan yg bagus di bulan puase :D

lily lotus said... [Reply to Comments]

nice layout ;)

peej said... [Reply to Comments]

switakon - nice kan..suke..


sweethoney - selalu mmg gelap pun..saje je hari tu tukar cerah..


liza - thank u :D


kurekure - yg penting akhirnya design lain..jenuh bertahun asyik guna layout sama aje kan..


ai - kan kan..suke..


intan - thank u..tu la..sendiri rasa lain if bukak..belum biasa lagi..


suezen - tu la..sesuram jiwa ini..eceh..


darling - thank u ahkak..


dyan - hahah..xpe..slow2..aku pun masih nak biasakan diri ngan layout ni..pun x percaya blog aku kah ini..lain bebenar..


anonymous - bertahun blogging..usually mmg akan pakai bg gelap pun..cuma hari tu je tukar terang..ntah la..i think mcm dah sebati ngan warna gelap.. :D


aimie - thank u


akufiza - iyooo..blog pun nak feel raya..


lily lotus - thank u..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...