Instagram : @peejburhan

me mis them~

mama n papa xde ni..
pergi ipoh melawat my uncle..x sihat katanya..
haiyohh..i dunno why la..but i am missing them very much..
padahal bila ada dorang kat sini..bukan nye layan pun..
kerja memerap je dalam bilik online..
patu if mama or papa datang sibuk2..mula la..dok halau2..
ok bukan la halau apa..kira macam, " sibuk je dia tu..pergi dok depan"..haha..

tp ni dorang xde..gile gedik rindu gila...
tadi keluar pun..x semangat je nak balik..
sebab tau rumah xde dorang..

hoih..bila la mereka nak balik ni..
td noy call..sakan siap dok hotel..amboi..honeymoon ke uolls...
ni semua dah tido..terasa sunyi ini rumah..hmphhh..

4 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ooo...sweet. mg camtu kot kan dek..kalo ada cam rasa biasa jer..once dorang outstation..rindu2an u ols..

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak per la, deme nak hneymoonn kat sner...kat umh, anak2 tak mo layan..hhehe..

mmg, bl rindu kat mak pak ni, rasa sayu je ati..;(

ted baker said... [Reply to Comments]

beb aku pun rasa gitu. mula2 rimas la pastu dah dwang g tmpt lain mula la rindu. beb bukan nak kata apa but lepak la dgn dwang sbyk mungkin, mana tahu pasni dah x dpt lepak2 sama, nauzubillah, tapi itu kenyataannya. masa tu nyesal pun x gune dah. peringatan utk diri aku juge noks!

peej said... [Reply to Comments]

darling - tu la kan...


nasaoji - tu la..tp kalau kat rumah pun dorang asyik berdua aje la pun..


ted - tu la kan..aku selalu terpikir mcm tu..rasa takut n sedih..esp bila mcm ramai je orang2 meninggal at a very young age now..huishh...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...