Instagram : @peejburhan

layan quiz~

sekali sekala layan quiz kat facebook best jugak..
ada yg munasabah..
ada yg merepek2..
ada yg lawak..
ada yg xleh terima akal pun ada..
tp dah kata aku ni pun merepek2 aje..so usually aku suka main quiz yang merepek2 jugak la..

here r some of the quiz yang di layan semalam..
(click picture for larger view)


x tahan mak tgk jawapan dia uolls..
mencari kebahagian dan cinta sejati katanyer..
naik takut baca pun ada jugak..haha..
paling x tahan..dia kata susah nak carik orang mcm aku ni di zaman ini..auuuwww
hahha..ye ke..mcm sepah2 aje ada..

ni 2nd quiz..
dah kata aku ni 99% otak corrupted..
so saje nak cuba..
quiz ni soalan merepek gila..bahasa pun pelik aje..
tah org apa yg buat tah..sabah kot..
tp layan aje..
tgk la jawapan dia tu..


"pantang nampak benda bergerak ko mesti mau sapu..bahaya ko nih"
haha..lagi satu biadap..keji sgt ke aku ni kau bg mcm tu kan..
xde la aku main sapu semua kan..
tiba2 aku terbayang..langsir bergerak n tiba2 aku terkam...ngehhh

tgh sangap di malam hari..
nampak pulak quiz bawah ni..saje nak try..
org putih kan suka bg nick name..
so saje la nak feeling org putih kan..
sekali hampeh ok...

punya la feeling dah sexy habis la kan..
sekali dapat nick name DAVID & GOLIATH..
wtf..gila x steam nickname tu..
bg la yg comel sikit mcm kiki n lula ke..apa ke..
(ok aku x bg nama tu kat ( . )( . ) aku ok..tiba2 je terpikir..sila jgn pikir bukan2..)
ni bg nama mcm tu...
siap ada org cakap tu nama pahlawan perang ke apa..
hoih..apakah pahlawan perang ni..

paling kelakar..dpd topik nicname..
aku dok balas2 comment ngan cousin aku ke nasi lemak lauk itu ini la..
sampai terliur2..bodoh gila..
dah mmg dasar suka makan kan..
dpd tetek boleh nampak nasi lemak uollss

ok tu je..ta-ta

5 Comments:

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

kuat sungguh napsu anda...

ptt ucap tahniah @ takziah pada bakal suami anda???
:P

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

hahaha..aku dapat "anda nak bercinta sebab itu trend"..ampeeeehhh sungguh!

peej said... [Reply to Comments]

lady dyla - harus la tahniah uolss..sebab bak kata kuiz satu lg tu..bukan senang nak dpt perempuan mcm ni zaman sekarang ni..haha..larikss..


fadhlina - haha..ikut trend...ceh..ada ke orang mcm tu eh??

Mya said... [Reply to Comments]

kuiz FB mmg semua mengarut2.. tapi kelakar la...

Anonymous said... [Reply to Comments]

oitt...im lala...nnti aku add ko kt fb?n pls2 jgn delete pulak.sbbnyee...ko ni klaka la..ahahaa...aku boleh gile baca blog ko nih...ahahaa.-not ur fren,but i might be one day ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...