Instagram : @peejburhan

last call~

oh ayol will get married in January..
so lepas kawin dia akan jadi warga Melaka..
as dia akan dok sana la nanti...
so plan kena la carik kerja sana..
so mmg dah start la sana sini carik kerja..
so last 2 weeks dpt la interview kat one oil n gas company..
contact his future MIL..pergi interview..
ingat ada la second interview ke apa..
sekali last week org tu call..ckp dpt kerja..n start on 2nd september..
hoh..so fast ah???
kita org budget maybe lepas raya ke apa la kan..
sekali cepat mcm tu..

tu yg papa, mama n ayol balik kg ni..
at the moment ayol akan tggl kat kampung kita org la..
so tu yg settlekan itu ini..
kita org x ikut..sebab nak kena hantar noy kerja on monday semua kan..

so semalam..ajak la ayol karaoke..
wah matiklah puaka gila..siap berkarok bagai di bulan puasa kan..haha..
xpe la..last..entah bila lagi dpt bersama kan..
nanti dah duduk sana bila lg dia nak balik..
bukan boleh balik selalu..dah la nak kawin kan..so harus kumpul2 duit..
nanti dah kawin pulak..harus la dia akan bertambah busy ke apa kan..
sob sob..ish..tiba2 emo lak..
ye la..sorang dah xde..nanti noy pulak kawin..
nanti PG n dzaza pulak..
n tinggal la aku kesepian..niceeee...

so semalam ke low yatt la kita..
sebab ada free head charge pun ..
haruslah gunakan sebaik mungkin..


:: muka noy terkejut sebab edan pilih nak nyanyi lagu pelik ::

:: hoih semangat.. ::

:: gila cacat..rambut dah rupa apa tu..xpe..nanti kita color ye ::

:: bagus punya tarik..terzoom pulak.. ::



harus la nyanyi sakan sampai tutup...
sakit2 la tekak..
n seperti yg dijangkakan..
tekak perit gila bila bgn tido..bagus..dah la x boleh minum air..
tp xpe..puas hati..

10 Comments:

joegrimjow said... [Reply to Comments]

baru pasan da lama xkarok ni

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam ramadhan peej...

ekekeke...tergelak2 baca entry ari nie gan semalam...love ur family...

~mc'kie~

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

abg peeja kawen dgn org melaka ke? melaka kat mane ek?

busy body pulak.. sebab aku pun dok melaka gak..

:)

selamat berbuka

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lolx ramai x org kat tmpt tu bulan puasa ni?

Tijah said... [Reply to Comments]

takpe...aku kan ada. aku sedia menghiburkan kau...

shasha said... [Reply to Comments]

owhh...jadi warga melaka kah...lepas ni jauh la nak gi nengok anak buah ek?

Nonoy said... [Reply to Comments]

i miss si pak nam the number 1 tuh. ;(

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ohh cepat lak yer...sunyi la umah nanti eh..

peej said... [Reply to Comments]

joe - so sila la berkarok ;p


mc'kie - salam ramadhan to u too...i love them very much too :D


si tedi - a ah..dok kat tmn kesidang ke apa tah..yg dekat ngan bandar melaka tu..eh x tau aku..


wani - ramai jugak lah..


tijah - but tijah very the busy..ada ke masa utk diriku ini..


shasha - mmg jauh..kena tggu dia la balik..wah anak buah..x menyempat..kawin pun belum tiba2 anak buah kan..


noy - me too..walaupun if ada kadang2 menyampas... :(


darling - tu la..terasa2 dah sunyi ni..

nasaoji said... [Reply to Comments]

hurrmm..cian ko,,nnti ko duk umh yer...tak per..uncle ngn auntie kan ado..

heheh.. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...