Instagram : @peejburhan

laksa addict~

last wednesday pergi klcc..
pergi yg membawa kehancuran di hati ini..
noy n edan la nak tgk wayang..
padahal baru je tgk wayang selasa..tu nak pergi lagi..
n as usual noy tu memanjang nak heret aku sekali..
so pergilah kami ke klcc..
senang dekat ngan rumah kan..malas nak jauh2..
x sabar nak tunggu wangsa walk mall bukak..kalau bukak lg la dekat ngan rumah..
oh situ ada macam2 best..tgv ada..tgif ade..hoih macam2 la..i likeee...

lepas beli ticket...ingat nak makan kat chilis..
dah lama ngidam ni..
amboi...diet apa ni..memanjang ngidam je kan..haha
tapi mcm x sempat aje..sebab chilis tu memanjang je berderet..kena tunggu lama..
so decide ke little penang cafe aje..
sebab laksa di situ boleh tahan sedap..sukeee...

:: bandung cincau..ultimate favourite air untuk berbuka puasa..sodapp ::

:: mereka berdua minum fresh coconut ..::

muka aku nampak mcm muka sakit aje..
cea saje guna ayat sakit..
sebab x sanggup nak guna ayat, ' muka tua' help..help..help..





:: haha masing2 muka malas gila nak layan2 ::

saje suruh edan snap2 kan..
dia dah boleh thn menyampah kot asyik kena paksa amik pic..
perangai dia kan..dia suka snap x kira..
so kau mcm penat senyum..tp x tau dah snap ke belum..
rupanya..dia jenis suka snap2..candid2..pastu syok sorang2 gelak..hampeh gila..

:: muka noy blur..dah snap ke belum ni.. ::
:: aku pulak malas nak layan..org nak makan ni kan.. ::
:: assam laksa..noicceeeeeeeeee ::


:: kentang perut senang hati :D ::


oh kami pergi tgk cerita G.I. Joe..
edan la nak tgk sangat...
aku n noy layan aje..sebab ada channing tatum kan..oh sexyy..

ok la cerita dia..
xde la best melampau ke apa..
ok canggih n so on..
cuma terlebih canggih macam x logic aje...
plus banyak gila character..so mula2 mcm byk confuse aje..
later on ok la..baru paham...




kesian kat nonoy la...
dia kata x paham apa..
so lepas je tgk movie muka monyok aje..
hoih dah sekali tgk wayang..rasa nak tgkkkkkkkkk aje..
cerita apa lagi yang tgh best eh kat wayang??

9 Comments:

ms. lili@ said... [Reply to Comments]

bila bace peeja mention pasal wangsa walk.. pastu ikan bakar pari kat setiawangsa.. pastu nasi lauk kat au2.. big apple jj au2... buat akak rindu sangat2 area s'wangsa + keramat tuh... wuuuuu.. kat situ memang sume ade kan kan.. dekat ngan sume tempat... ahhhh rindu nye all the places around our area there, those of which i can sing kampung kuuuu sudah berjayaaa... pembangunan sekeliliingggg.... huhu...

(sorry komen tersasar dari entry utama... hehe)

anyway selamat berpuasa peej... :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

issshhh....citer tu best giler la...;p

CT NORAMIZA said... [Reply to Comments]

belum puasa lg, aku plak lebih2 leleh ayaq liuq tgk itu laksa, adoi la :)

Dils said... [Reply to Comments]

UP Peej! Tengok UP! Best giler!

Selamat berpuasa btw.

khairie rahman said... [Reply to Comments]

":: kentang perut senang hati :D ::"
.
enche peej, adakah itu disengajakan? hahahahahahaha.. selamat berpuasa!! heee XD *kali ne tak chaboot.. hahaha XD*

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai peej....im your silent reader.... peej, u nmpak susut gile..kurus sudah... u wat apa??..u wat mcm mana??..u ada amik apa apa ke???....OMG..jeles nye sbb u susut..makin lawa skang....

huda ;)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ntah da xtau crite apa yg ada kat wayang ni. sebab kat KT ni xde movie theatre.. wakhhhhh. tp dr hari tu teringin nk tgk the proposal. ntah tahun bila agaknya dpt tgk ni :P

peej said... [Reply to Comments]

ms lilia - kan..maybe sebab we grew up here..so mmg selesa dok sini je..dulu pernah dok KJ..mmg happening ke apa..tp nothing like our hometown kan..xpe..ni preggy ni boleh la buat2 mengidam nak ke area sini..haha..


nasaoji - cerita apa??


ct - mmg leleh..aku yg tgh puasa n terpaksa balas comment n tertgk pic laksa itu lg x tahan..pengsan..


dils - best eh?? ok la..nanti nak tgk la..


khairie - hahhaha..tu namanya typo..pemalas nak check..tu yg dpd kenyang hd kentang tu..ngeh ngeh..


huda - rasanya dah jenuh buat entry kot..so sila korek entry2 lepas ye..


wani - serious?xde cinema ke kat sana??bagaimanakah..adakah mereka menggalakkan lanun begitu?? ke lanun pun xde kat sana??

khairie rahman said... [Reply to Comments]

refering wanie's post:

memang teda cinema kat sana.. serius.. saya suda hidup lama di situ.. teda dari saya kecik lagi.. kesian sungguh beliau.. n lanun pon tak banyak.. jadi -rapidshare sahaja XD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...