Instagram : @peejburhan

killer heels~

pergi klcc lagi..
sale sana sini..
x tau nak apa..
nak beli baju rasa x perlu..sebab byk gila baju sampai x terpakai lagi..
so membazir je if beli..
handbag pun ada je banyak..cuma pemalas nak rotate aje pakai..
i'm the type yang akan pakai satu baggggg aje..
sampai dah x rupa handbag..baru la reti nak tukar..

yang sangat la memerlukan ialah kasut..
usually if keluar mmg akan pakai ballerina flats aje..x pun flip flop..senang..
x kuasa nak high heels la apa la..
so mmg x beli ke apa la..

yang ada hanyalah silver stilettos yg dibeli untuk jubli perak..
hoho gila lama..last year x silap..
n satu lg wedges sandal..yg boleh tahan huduh la..lama gila kot..
ada la 2 thn lepas punya..

dah sekarang byk wedding semua..xkan nak pakai flats kan..x sesuai..
so noy suka la bebel2...
kata x lawa pakai wedges tu..
silver pulak mcm x sesuai nak pakai ngan semua baju kan..
so i desperately need a black high heels..

so tadi pergi la jalan2..
mula2 pergi nose..ada berkenan..infact byk gilaaaaaaa berkenan..
tp nose mcm xde sale..hmph..
n kasut yg berkenan mcm mahal ajo..
so ke vincci pulak..
xde yg berkenan pulak..walupun sale menggila ..
susah kalau hati dah terpaut..tgk la berapa byk kedai pun..dah x pandang..

so decide pergi kembali ke nose..
n i got myself a killer heels...ahh sukeeeeeee..
puas hati sgt la..
check it out..

:: oh i'm in love ::
:: black n grey dress(n) sandal high heels..check out the 4.5 inch heels..pengsan ::
:: sexy eyyy?? ::

harus la ada kasut baru..
melaram satu rumah..pergi dapur pun pakai kasut..
baring pun pakai kasut...haha buruk perangai..
mcm budak kecik dpt kasut raya aje..
tp xpe..i'm not a shoe addict..so this kindda behaviour only happens once every 1-2 years aje..so acceptable la..kann ;p

ok mesti tertanya2..apakah badan berat pakai heels tinggi mcm tu..x penat ke..
ok ni bukan high heels..nipis..kalau mcm tu mmg sakit kaki n x stable..
aku pun takut nak pakai...yang ni heels tebal..so more stability ..
n sebab depan dia mcm ada platform sikit..so xde la jengkit sgt rasa..so aku rasa kurang penat..
n of coz la aku xde nak buat gila nak pakai mcm ni berjalan sana sini..mcm shopping ke apa..
sebelum jalan..aku dah bunuh diri dulu kot..x sanggup..
kasut mcm ni hanya sesuai di gunakan pergi wedding or club yang kau byk duduk dpd berjalan..miahahahhahaha...

oh x sabar...la la la~
matiklah puasa pun belum dah ada kasut raya uolls.. ;p
ok la..mak nak menjadi mithali n memasak sahur..
ok ta-ta..

16 Comments:

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

akak ade kasut silver beli semate2 utk jubli perak???SAME LA KTE!!haha...kasut tu la satu2 nye silver..n beli mmg utk jubli perak.hehe.tp mcm best lak pakai kasut tu ulang2.naseb bek la love pakai baju itam..hentam la pakai ngn silver tu.hehe

cntk oh kasut baru u.seswai~!:)

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

OMAIGOD, LAWA!!

Aku nak cari heels mcm tu, tapi tak jumpa jumpa!! Brapa kau beli ni?

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

mak kenan kasut ko la...mak pun debab harus la cari sama kan...alamak copycat siot...ahhlantak la...sbb dah terberkenan...apsal aku gi nose tak jumpa..uhuhu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

betul tu, kasut2 tinggi hanya sesuai pakai utk majlis2 yang tak mengambil masa berjam-jam; spt weddings haha. kalau nak pusing shopping mall tu silakan la pakai selipar.. lolx

jasrina rahim said... [Reply to Comments]

u~~ sgt eksen dgn kasut baru.. very the sexy. ai jeles, ok....

ai said... [Reply to Comments]

Mau krem kaki aku pakai tumit tinggi pembunuh tu! tp sius mmg lawa + cekci.

shasha said... [Reply to Comments]

lawa!..teringin nak pakai heels tapi selalunya mesti sakit kaki...pasni try cari yg tapak tebal camni la..

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

sangat hot heels tu peeja..nak jugak la carik kat nose ni.tp baru jek beli heels ari tu.hmmpphh.
tp mmg sexy la!nuff said! =)

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

omg..
kasut itu adalah cun
kasut itu adalah sekci..

saya suka!!!

peej said... [Reply to Comments]

amy - tu la sama..mula2 mcm tah bila lg nak pakai kasut silver tu..last..hentam aje pakai..tp asyik pakai aje pun x best..dah la warna silver ketara sangat.. ;p


alia - nose byk gila sampai pening2 x tau nak pilih mana..yg ni rm109.90..ok agak mahal..tp rasa mcm berbaloi aje..sebab menepati citarasa sungguh..haha..


mimy hamid - oh sila la carik di nose klcc..


wani - betul tu..biarlah nampak selekeh ke apa..janji keselesaan diri sendiri..huhu..


jasrina - mana ada eksyen..berkongsi kegembiraan sahaja...xpe..nanti beli untuk raya okies..


ai - kalau kau pakai buat kejar anak2 mmg la krem..mcm aku ckp..before berjalan aku dah bunuh diri dulu..tp kasut mcm ni sesuai pergi majlis yg byk duduk dpd berjalan..huhuh..


shasha - ye sila carik..if nak feeling tinggi..x sakit kaki..sila pakai wedges..lg selesa..


fieza - kan kan kan..suke betul ok..tah bila nak rasmi ni,..huhu..


munirah - saya juga sangat suka.. :D

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

oh peej..aku sungguh jeles dgn kasut itu sebabnye aku terpakse cuti pakai heels sbb lutut bermasalah...huhuh..

adakah sekarang tgh musim heels cantik cantik...arrgghhh...tekanan

Adriana.Lapan said... [Reply to Comments]

peej ada 1 color saje ke? sy berkenan. :)

peej said... [Reply to Comments]

dark angel - boleh ke mcm tu??membuatkan aku takut terkena sakit lutut la pulak..


adriana - ada satu lg color..tp x ingat la apa color dia..x silap aku ada 2 color..

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

peej..aku sakit lutut jatuh la..
ngehhehehe...

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej..tinggi nyerh....

aku bc artikel, slalu pakai heel, akan akibat sakit blakang n susah pegnen.. ;(

la ni, p koje, kureng dah pakai...:(

ayang said... [Reply to Comments]

hi salam kenal.. saje blogwalking.

mmg cun kasut u tu.. i pun peminat kasut2 nose.. tapi syg tgh dlm keadaan membuntingkan diri xpat nk grap killer heels. muahahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...