Instagram : @peejburhan

kepenatan pun di paksa karaoke~

huish sorry blog lama sepi..
aku mmg busy melampau uolls..
busy n kepenatan pun sama sekali..

so ni baru relax sikit..so kasi sambung entry hari tu..
lepas je penat seharian tu..
noy n edan nak karaoke..
tapi dok la paksa2 aku ikut..
aku dan penat melampau ok..x sanggup dah..
tp xkan nak karok dua orang kan..so ajak jugak aku..
ntah macam mana...boleh gaduh lak noy n edan tu..
tp nak jugak karaoke...xpe.layan aje...

sampai je aku n noy nyanyi berdas2..
edan cakap nanti2 dulu..

:: sedap ke suara tu uolls..sampai terkeluar2 urat ::
:: tgk la lelaki ini...orang datang karaoke..dia buat perangai main psp ::

:: makan2 ::

amik kan makanan pun xmo makan itu lelaki..
merajuk melampau..hoih letih weyh lelaki2 merajuk2 ni..
pastu dambung gaduh kat situ..
ye la..dtg bayar mahal2..xnak menyanyi..bazir gila..baik xyah ikut kan..
mak nak nyanyi pun xleh ok dgr dorang gaduh..
mak cuba utk tenangkan keadaan..
sekali kena sound uolls..
apa lagi..terus darah naik ke kepala..
maka terus mengamuk la..
serious seumur hidup rasa x pernah mengamuk mcm tu..
serious mcm hilang kesedaran diri punya amuk lah...
macam kerasukan uolls..bila ingat2..sendiri rasa takut ngan diri sendiri..haha..
lantakkkkkkkkkkkkk...siapa suruh salah tekan button mak kan uolls..


noy pun satu..nak dating sibuk ajak aku..
pastu gaduh aku dgr..
x pasal mak terjadi naga berapi tau..
tp apa nak buat..noy cakap aku ngan dia ni buy 1 free 1..
so mcm lobster gitu..mana2 pun nak sama2 aje.. :D
so harap maklum..sesiapa nak ajak keluar tu..setakat bg invitation kat salah sorang aje..
x dapat la nak menolong ye..

nak tau apa jadi kat budak yg terkena naga berapi mak tu uolls??

:: terus tido nok...::

seperti biasa..aku ni marah kejap aje..
lepas tu rasa bersalah n x baik nye aku buat begitu..
tp naga kecik pulak ckp aku ni suka kesian2 kat orang..
x leh kesian..so ok la..mak maintain naga je la..walaupun x berapi..

kami berkaraoke sehingga tutup 4am..
kasi habis-habisan..sebab mahal kan..cukup la sorang dah bazir xnak nyanyi pulak kan..
hoih..penat gila kan..program dpd pagi santak ke pagi balik..gila betul..
oh itu sahaja kisah untuk kali ini..ta-ta

12 Comments:

Uncle Lee said... [Reply to Comments]

Hello Peej, can see you love singing.
Can sing for me, 'Bengawan solo'? Ha ha.
You have fun and have a nice day, Lee.

swit@kon said... [Reply to Comments]

hahaha. edan...edan

ai said... [Reply to Comments]

alahai nyah!! sian aku tgk kucing tu tido kene marah ngan naga..giler arr kowang, dari pagi ke pagi!!! kalau aku, mampos kejung!!

Kakakdegil said... [Reply to Comments]

Hihihi.. syioknyaaaa berkaraoke
Sejak membuyung ni, takdak orang pun nak ajak karaoke
Takut high note terus terberanak kut..

Terpaksa mak karok sorang sorang kat umah.. sob sob..

Naga berapi tapi kiut .. wakakaak
Sian ka edan.. terus kerekot..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe... sampai tertido edan eh...

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

giler hebat...dr pagi ke pagi...:)

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

peeja, u look slimmer.seriously! =)

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

sampai ttdow2!
hee~

peej said... [Reply to Comments]

uncle lee - bengawan solo? whos song is that??never heard it before.. :D


switakon - tu la..merajuk megalahkan perempuan ok


ai - penat weyh tp noy paksa2..tp aku dah sampai situ terus segar aje kan..haha


kakakdegil - eh boleh la..aku karaoke ngan ex housemate yg tgh ngandung 8 bulan..elok aje..tp dok pegang2 perut la..n dia kata napas x sampai..tp dia punya x sampai pun sedap dpd suara kita org ni..haha


darling8tabby - tu la..haha


suezensuzanna - mmg hebat..hahha


fieza - mana ada..angle tu..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

peej,

muka kau kecut okkkkkkkkk..
ohh i hate yewww...
hehe..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

merajuk sbb korg xlayan dia ke apa? haha. ye lah, betul diorg ckp. ko da nmpk slimmer than before! kudos! x]

peej said... [Reply to Comments]

tina - kau memanjang nak hate2 kan..


wani - xde la..tu angle ok ..x kena angle..muka x sedia..gila muka mcm katak lempung..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...