Instagram : @peejburhan

jalan2 last call before puasa~

semalam ke klcc yang beli kasut tu..
seperti biasa..ikutkan mmg x kuasa nak keluar..
tp serious nonoy si budak suka mengheret..so ikut aje...


:: kasi isi minyak dulu ::

:: mendapat kurma free sempena kedatangan bulan puasa ::

oh x tau apesal..
semalam jam melampau...
adakah semua orang pun nak jalan2 last call..
tp mmg selalu jumaat jam melampau kan..
tp selalu jam dpd town nak ke perumahan..
ni dpd setiawangsa nak ke kl pun dah jam..
nasib ada AKLEH ...so ikut je situ dah ok..






:: mengisi masa lapang semasa jam dgn mengambik2 gambar ::

sampai klcc..lebih kurang xde hala tujuan..
jalan2 tgk2 barang..pastu macam sakit jiwa sebab tgk aje x beli kan..
nak tgk wayang tp mcm malas jugak..
so mcm pusing2 agak sewel la..
ingat nak ke pavillion..tapi sebab jam..tu yg ke klcc aje..
apa ado klcc..tu yg x tau nak buat apa..
kemudian lepak di starbucks aje..
buhsan..balik2 muka sama aje..nak sembang apa pun x tau..
ngeh ngeh..ni semua melayan noy keluar la ni..dok umah lg best ..
boleh jugak menjadi hang kebun kat farmville tu..haha..

ok sila la muntah melayan pic2 kita orang lagi..





lepak until 9ish..
lepas tu baru continue mission shopping..
xleh jadi pergi aje xde apa..
tu yang dpt kasut tu :D
noy pulak beli h/bag..if rajin dia buat la entry kot..

ok tu je..
di bulan puasa ini..otak x berapa nak bergerak..
nanti ada apa2..akan diupdate lagi k..
ok ta-ta

5 Comments:

lily lotus said... [Reply to Comments]

salam ramadhan dear ;)

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

dont worry tak muntah pun...selamat berpuasa beb

Tny said... [Reply to Comments]

Korang memang ceria di depan camera =)

Dh lama tak jenguk sni.. apapun.. selamat menjalani ibadah pose Peeja :)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

last friday mmg jam terlebih pun kan..akak kuor kul 5 lagi..konon kuor awal elak jam la..tup2 kul 7.30 gak sampai..aiyohh..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ha a sama la kat sini.. hari jumaat tu b4 puasa, kfc mcm packed gile (sini xde hiburan sgt, tmpt makan tersohor pun mcm kfc dgn mc d je ahax). rsnya semorang gi keluar makan habis2an b4 puasa.. lolx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...