Instagram : @peejburhan

hola~

fuh...akhirnya dapat online..
oh sila jangan pikir yang kehilanganku ini sebabkan game ye..
lepas je buat entry game tu..terus xde masa nak main game tu..

mula2 mmg mood x mari nak berblogging..
tgk blog sendiri pun boleh menyampah..
lepas tu rasakan..kerja n meeting berderet2 sampai nak online pun xde masa..
mak kuli je uolls..so harus la kerja keras lebih kan..
so ni baru bernapas..
busy nak menyinggah blog orang pun ala2 sempat2 x sempat..
x pun if sempat baca..lepas tu bila sampai blog sendiri..dah penat..

entah kenapa ini malam mood ceria pulak.. :D
so rasa macam banyak je nak update..
tapi xpe..tunggu dulu..untuk permulaan..
cheq nak balas comment sat..
if masih ada tenaga..baru pikir pasal update ye uolls..

ok c ya..
ta-ta

update : ok rupanya byk gila entry aku x reply comment..haiyoh..baru reply utk 2 entry mak dah penat uolls...bagaimanakah ini..kang x reply kena cop sombong pulak..pitammm~

5 Comments:

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

jangan pitam noks...kang lagi tak berblog..welcome

nasaoji said... [Reply to Comments]

hohoho..bz rupanya....

peej said... [Reply to Comments]

mimy hamid - welcome..tu la..tp ada la sikit2 rasa nak pitam jugak..


nasaoji - iyo..busy jugakah sampai nak tgk pc pun x dpt..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sapekah yg cop ko sombong tu.. di manakah beliau membeli cop itu? lolx

Nonoy said... [Reply to Comments]

Pija memang sombong.. piiiiuuuunnggg berpusing ilang!!! ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...