Instagram : @peejburhan

hari yang panjang~

last tuesday ialah hari yang sangat panjang..
fuhh...bila ingat pun boleh rasa penat dia tu...
menguruskan hal online butik itu...
dgn hujan lebat..jalan jam..traffic light tiba2 x menyala..
ingat kepenatan boleh la balik rumah..
sekali edan nak potong rambut la pulak...
so angkut semua sekali..sebab dah jam2 tu..xkan nak hantar aku pulak..


:: muka dua2 penat.. ::
:: i dunno why..but i find this picture very funny...kalau tgk betul2..mcm edan x pakai apa2 di sebalik cover itu..miahahhaha ::

oh dan tiba2 noy kepingin mau makan assam laksa..
dia nak carik oldtown...
nak pergi banyak jauh..
n payah parking..dah la hujan kot..
so kami ke jj au2 sahaja..
sebang..situ parking banyak..

:: edan n root beer float..buruk perangai makan mcm tu tau ::
:: gile ketara muka penat dia ni ::




:: oh saya makan mihun curry...sedap..i like ::

ish aku kepenatan nak update sebenarnye...
sepenat hari selasa itu..
aktiviti x abis kat situ...
ada lg sambungan...tp tu nanti aku update lain..
aku nak keluar ni..beli barang2 untuk meniaga esok..
ok la..ta-ta..

5 Comments:

♥cybermummy♥ said... [Reply to Comments]

pija, akak doa kan u ngan nonoy akan jadi towkey besar satu hari nanti . Insyallah . :P

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

argh..sedap2..tetiba rase nk mkn tuh plak

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite kalau assam laksa suka yg lemongrass punya.. pekat gilee kaw nk mamP haha

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mmg sangat ketara muka fenats dek..

lately ni mmg manjang jam jer...sakit jiwa raga tul time nak balik keje :(

peej said... [Reply to Comments]

cybermummy - thanks akak..terharu pulak baca ni.


suezensuzanna - sedap...puas hati je makan..


wani - lemongrass tu kat mana ada??nak jugak try..


darling - mmg fenat sangat pun..tu la..jam sana sini..cannot tahan kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...