Instagram : @peejburhan

hancur berkecai~

ok bg siapa yg dah lama baca blog ni..
x sure korang ingat ke x..
aku ada cerita pasal sorang mamat persian ni..
yang dia ada kedai kat ampang park..
yang adik dia comel gila tu..
tp aku nak snap pic segan..

comel yg mcm aku nak pandang pun x sanggup..
sebab muka aku akan menyengih if tgk muka org handsome sgt ni..
so aku if pergi kedai dia..aku akan pandang luar or pandang anything else but him..
dia pernah la cakap dia suka malaysian..kira perempuan malaysia..
mama yg getik ini cakap la..nak mama carikkan gf ke..teruja dia..
yg kelakar..mak aku ckp mcm tu..aku yg tersipu2..apehal kan..haha bodoh gila..

so kita org ada la pergi lg..
aku masih pemalu..harap maklum..
yg noy mama semua ckp dia asyik la pandang2 aku..mcm suka..
ok aku tau..keji..aku sendiri geli type ni..
like..apakah nak suka..dia dah la comel..aku ni apa ada kan..
tp dorang cakap..bukan aku..walaupun aku agak suka mendengarnya..ngeh ngeh ngeh
ok cukup la..aku dah geli2 buntuit ni..
sebab aku ni x reti nak bg statement feeling lawa ke apa..
jgn risau..bukan korang je menyampah..aku pun menyampah..
so sampai sini aje paragraph perasan..

as usual..benda abis situ la..
aku xde la nak buat apa kan..
plus tau abang dia n mak dia jenis x suka bangsa lain except their own kind..
plus aku mcm takut aje kan..dah la noy suka cerita2 pasal keganasan n betapa menakutkan dorang2 ni...

so semalam pergi klcc..
tiba tgh naik escalator...noy nampak lelaki itu..siap cakap, " hoih tu bukan bf kau ke??gf dia melayu dowh"..ok xde la ckp terang2..ada la bahasa secret kita orang..
haaahh??noy boleh la tgk..dia pandang atas..konon sembang ngan aku..
aku x dpt tgk sebab betul2 belakang aku..
tp lama sikit..aku sempat la pusing n tgk...
huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..mmg dia...
n gf mmg melayu..dah la cendol..
cea mengutuk..mcm aku best aje kan..

ok kelakar..aku bukan la apa..
cuma suka tgk n teruja ngan kecomelan dia aje..
tp bila nampak kemesraan itu..rasa mcm hancur berkecai hati mak nok..
ok rasa bodoh la..sebab aku bukan nye berusaha ke apa kan..
tp tiba2 org tu ada gf nak berkecai kenapa kan..

entah la kan..
ni teringat pun masih terasa2 di tikam2..how??
ada sesiapa yang nak tolong merawat luka ku ini??
omg..ish geli pulak baca ayat tu..
hoihh...apehal entry aku penuh ayat2 yang menggelikan buntuit ni..
pitammmmmmmmmmm....

11 Comments:

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

tu la,ko tanak cucuk jarum awal2..ha kan dah tercucuk buntuit sendirik!

takpe la,mari pakai mask h1n1 smbl joget gelek2 buntuit! *feeling persian gitu* ;D

jyss said... [Reply to Comments]

rupa cendol tuh camner? :)

ai said... [Reply to Comments]

meh aku tepekkan plaster. dah! gi carik jantan lain...pedulikkan kucing persian tu..eh! org tu...

human_r said... [Reply to Comments]

0124544229

jasrina rahim said... [Reply to Comments]

omg... kau suka tp tak buat apa? yea.. aku phm sbb aku penah mcm tu jugak. even skrg pun aku rasa mcm tersuka kat sesorg. demm..

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

takde gambat terkini bf comel tu ke peeja! nak juga tgk tahap kecomelannya itu :)

shasha said... [Reply to Comments]

alamak....rugi laa...kalo kamu mengorat dia awal2 peej kan untung...iskkk..rugi rugi..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tu la, ko lambat mengorat dia. kalau x mesti da dapat sbb taste dia adalah rakyat malaysia.. ahax *mandai2 je kite buat kesimpulan di sini lolx* :PP sila jgn kecaikan hati anda skang. reserve utk jejaka2 kacak yg len :P

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhaha lawak gile weyh ko ni...len kali senap gambo... nak gak nengok muke die cemano

nasaoji said... [Reply to Comments]

alalala..adat ler, org kt minat, bl tgk ghupe itu, harus ader perasaan lainnn skkeett..;p

huuiihh..nper la ko lmbt tindak..klau tak, mayb skang yg jln sbelah dia adelah KAMU..;p

peej said... [Reply to Comments]

annasuejie - haha..mak x reti uolls..very the pemalu..tp aku suka idea menari itu..nanti aku try ..mana tau berjaya..haha


jyss - cuba tgk cendol..panjang..hijau2..ngeri..so lebih kurang mcm tu la..hahhaha


ai - amboi..mcm senang mcm memilih ikan di pasar aje kan..haha


human r - apakah?/


jasrina - aku masih berfikaran kolot where i lelaki yg kena make the move..


si tedi - segan la nak snap..agak2 kau..


shasha - xde la..xde la rasa rugi ke apa..cuma di tikam2..


wani - tu la..tp abg n mak dia x suka gila ok..so aku x sanggup seksa..huahahah..


lilred - kalau ada keberanian aku snap la..tp rasanya mak segan la uolls..


nasaoji - oh shaddap yew...jgn bg rasa ditikam lg..alah..xde apa la..tu suka saje2 je la..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...