Instagram : @peejburhan

hahaha..ok kelakar~

sorry la..di zaman2 mood blogging kurang..
menghabiskan masa di fb sahaja..
so apa lagi ..layan quiz la kan..
so semalam buat kuiz ni..
apesal mak dpt jawapan2 biadap aje ni uollss..



dude, where's my dildo katanyer..
to chics n kuza..kat tgk la tu..
fb ni pun perli mak uolsss..

9 Comments:

jasrina rahim said... [Reply to Comments]

sgt melampau ok.. mencari2 dildo. wakaka...

chics said... [Reply to Comments]

Kuiz kat fb ni memang keji. Ade ke dia kata rupa aku persis hamid gurkha? Haha

Bongok ok. Tapi walaupun begitu aku tetappp akan buat bermacam-macam jenis kuiz hehe

misz_A said... [Reply to Comments]

salam singgah.. huhu

♥cybermummy♥ said... [Reply to Comments]

salam ,
akak nak tanya dildo tu apa ?
Adakah ia sejenis makanan yg sedap atau untuk buat kita sedap :P
( jgn emo ye gurau je )

nasaoji said... [Reply to Comments]

iisshh..first time aku wat kuiz tru fb tu, tang pegnen..

errr...riso aku cayer jer..;p ;(

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

hahhaha.adoi..x saba nak blk umah nak wat kuiz ni..
nanti i'll sahre whats my porn title lak k..

Primadona Fuschia d' Lolita said... [Reply to Comments]

ehehehhe dildo adalah kijam kan ini kuiz

by the way peej hari tu u smile at me masa kat hartamas square.malu sgt mau tegur u.anyway i'm back for blogging

Tijah said... [Reply to Comments]

amacam sudah check tahap kesehatan tahek anda hari ini? hehehe.

peej said... [Reply to Comments]

jasrina - melampau kan..haha


chics - kan..tah sesiapa la yg buat kuiz2 bongok dan menyakitkan hati ini..


misz_A - wsalam..


cybermummy - xkan akak x tau..yg pasti sedap la..haha larikssss...


nasaoji - ala byk merepek la..apesal pulak kau nak caya..


fieza - ye sila la buat..


lolita - bila senyum mcm perasan sbb familiar..tp u jalan je terus..so mcm biarkan aje la..sebab i pun pemalu.. ;p
oh welcome back..


tijah - haha..sempat td uolss..rasanya xde masalah..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...